Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok erről a helyzetről ha a fiú helyében lennétek?
Szóval van egy lány és egy fiú a lánynak vagyis nekem tetszik nagyon a fiú.
Ha látom a buszon akkor mindig néz és rám mosolyog, köszön stb én pedig lehet bemeséltem magamnak hogy én is tetszem neki, de a fenéért nem akar kezdeményezni ha persze úgy lenne.
Ma is hátranéztem a buszon és pont egyből összeakadt a tekintetünk :)
viszont ráírtam Facebook-on bemásolom inkább:
[Te]
szia
jaj bocsi
[fiú]
18:07
szia
[Te]
nem neked akartam
csak rád ment az egerem
:):)
[fiú]
semmi probléma
[Te]
:D:D
Na ennyi volt az értelmes beszélgetés, totálisan beégtem.Mit tegyek?Van remény hogy tetszem neki vagy teljesen lehetetlen, egyébként elég csendes srác :)
Egyébként ez a ráírás is a barátnőm ötlete volt hogy ezt írjam :(
A barátnőd elég hülye ötleteket ad. Éppen örült a srác gondolom, hogy ráírtál, akkor miért kell utána azt hazudni, hogy csak véletlenül? Ugyan már... ha csak szimplán ráköszöntél volna talán meg is kérdezi hogy vagy. Vagy tudod mit legközelebb kérdez meg te :P
Amúgy komolyan kíváncsi vagyok a való életben miről lehet felismerni egy ilyen lányt mint te. Ha szépen megkérlek küldenél magadról képet?
16/f
Köszönöm szépen a válaszokat, már sajnos ott tartottam hogy leteszek róla, a legnagyobb baj hogy 2hetente csak 2nap látom, így elég necces a dolog.
Hmm...kéép? írok neked egy privit :)
írjál neki megint hogy:nem neked akartam
csak rád ment az egerem
Akkor már BIZTOS nem érti félre...
Nyugodtan udvarolj neki nem baj az.
Hívd el ide-oda(mozi vásárolni stb...)
Észre fogod venni ha nem akar tőled semmit.
ha tetszel neki akkor úgy is megy veled ha meg nem akkor lemondja a "randikat" akkor ENNYI volt. :-(
Egy biztos meg nem fog pofozni.....
Én pl megkérdeztem a páromtól 6 éve (még az elején) amikor jött hozzám egy dvd-ért hogy "csak a dvd-t szeretnéd tőlem vagy mást is? csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni!" ennyi.
Tudtam hogy mi a pálya......
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!