Megsértödnétek rosszul esne? Ha 30kmre a férjed elmenne meglocsolni a tesojat, de nekem a kocsiban kéne ülnöm mert a tesója nem akar látni? (csak annyi hogy utál mert feleségül vett a tesoja és nem vele van mert ö egyedül van nincs pasija)
Én biztos, hogy nem mennék el azért, hogy a kocsiba üljek, és még a férjem tesója ott örülne, hogy én kint dekkolok a kocsiba.
Otthon maradnék, és megvárnám míg hazaér. Nálunk egyébként is az a szokás, hogy locsolkodni csak a férfiak mennek, mi nők megvárjuk itthon a párunkat aztán megyünk kirándulni vagy valahova.
"Ha 30kmre a férjed elmenne meglocsolni a tesojat, de nekem a kocsiban kéne ülnöm"
Hát, meglepődnék, hogy miért ülsz a férjem mellett...
Nem sértődnék meg, mindenki olyan amilyen, a férjed tesójának is biztos hogy van oka amiért nem bír elviselni téged. Ha te nem tudod az okot (mert biztos hogy van több is mint amiről tudsz), akkor egyszer menj el és beszélgess vele komolyan, nyugodtan, felnőttként. Ez lenne a megoldás nem az hogy utáljátok egymást hülyeségekért.
De nem most, mert neked nem kellene locsolkodni menned a férjeddel, maradj otthon.
Én azért tudok így írni, mert nálunk én vagyok az, akit megbántottak, igaz, nem a sógornő,hanem a feleség. Igaz, nálunk kicsit más a helyzet, mert a férjem el sem megy meglocsolni a tesóját, anyját(ő ügyük, én nem szólok bele), de nagyon csúnyán bántak vele, van rá oka. Ha véletlen apósom jönne locsolni(vele jóban vagyunk), és jönne vele sógornő, akárki a családból, dacból, akkor mi is köszönjük szépen, csak a várt vendéget engednénk be, aki semmibe sem nézett minket, azt nem látnánk szívesen.
Persze nem tudom, nálatok mi volt az ok, és próbáltatok e leülni, megbeszélni, mert mi többször, pedig mi voltunk a sértett felek, mégis mi mentünk meghunyászkodva, aztán feladtuk. Ti próbáltátok megbeszélni?
Visszatérve, ha tudom, hogy nem látnak szívesen, nem megyek a férjemmel, ha muszáj mennem, mert mondjuk megyünk máshová is utána, akkor viszek újságot, akármit, és elolvasgatok a kocsiban, vagy sétálok egyet, lehet, a végén a sógornő szégyenlené magát, ha valaki rákérdezne, hogy mit keres egy családtag kint a kocsiban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!