Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megsértödnétek rosszul esne?...

Megsértödnétek rosszul esne? Ha 30kmre a férjed elmenne meglocsolni a tesojat, de nekem a kocsiban kéne ülnöm mert a tesója nem akar látni? (csak annyi hogy utál mert feleségül vett a tesoja és nem vele van mert ö egyedül van nincs pasija)

Figyelt kérdés
vagy itthon maradok egyedül mig ö elmegy hát sztem megalázo a kocsiban ülni nem? a férjem hozzam tartozik már miert nem áll a sarkára?
2011. ápr. 25. 09:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Locsolkodni a férfiak szoktak menni. Te miért mennél?

Ha úgy terveztétek, hogy utána onnan mentek tovább valamerre kirándulni, akkor pedig várd meg a éfrjed a kocsiban, a férjed pedig siessen a hugától. Most fogja rövidre a locsolkodást. Nem kell feleslegesen feszíteni a hangulatot azzal, hogy te is bemész. Egy negyed órát biztos kibirsz a kocsiban.

Egyébként igaz, hogy hozzád tartozik a férjed, de miért kellene a sarkára állnia? Ha haragszik rád a huga, akkor haragszik. Joga van. Nem szabhatja meg a férjed a hugának az érzéseit. Emellett mindemellett a huga is a huga maradt attól, hogy téged elvett feleségül.

Nem kell neked a huggal találkozni, biztos boldogan tudsz élni nélküle, de a férjedet ne tiltsd tőle.

2011. ápr. 25. 10:10
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Én eleve csak akkor megyek párom rokonaihoz,ha nagyon muszáj.Én otthon maradnék a helyedben,és megvárnám,míg hazaér a férjem,elvégre Neked a locsolkodáskor nem kötelező ott lenned,és nem is illik,ez a férfiak dolga.

Az meg,hogy utáljátok egymást,számomra nem meglepő,én is utálom a sógornőmet,de legalább elkerülöm és békén hagyom,élje csak mindneki a saját életét.Nem kéne ezzel foglalkoznod.Nem éri meg.Figyi,levegőnek kell nézni,tudomást sem venni Róla,és nagy ívben elkerülni.Ennyi.

(Amúgy sem értem,minek égeted magadat a kocsiban ücsörögve.Inkább maradj otthon akkor már.)

2011. ápr. 25. 10:15
 13/20 A kérdező kommentje:
megyün utána máshova is. nem volt oka utálni engem féltékeny mert régen folyton vele logott a tesoja most meg ezert utal mert most maganyos. sose bantottam seemivel nekem kéne haragudnom hogy a férjem nek lekurv.z stb
2011. ápr. 25. 10:25
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Ha elmész vele, akkor menjél is be. Ha nem tetszik a tesónak, a férjnek kell annyi eszének lennie, sarkon fordultok. A kocsiban ne maradjàl.
2011. ápr. 25. 10:28
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Hát, pedig az most perpillanat teljesen mindegy, hogy miért és mennyire jogosan utál a sógornőd. Ha én utálnálak, hozzám hiába próbálnál bejönni, mert nem engednélek be.

Szóval csak az a megoldás marad, hogy vagy hazamegy érted a férjed, és utána mentek máshová, vagy szépen ülsz a kocsiban.

2011. ápr. 25. 10:28
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Eléggé megsértődnék, ha a férjem veled menne el locsolkodni..
2011. ápr. 25. 11:13
 17/20 anonim ***** válasza:
En tuti nem mennek be meg a kocsiban sem ulnek. Menjen el meglocsolni egyedul.
2011. ápr. 25. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:
A férjem tesója messzebb lakik, mint 30 km... na ilyenkor mi az egyenlet megoldása? :P
2011. ápr. 25. 16:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem mennék, de a férjem kölnijébe amivel meglocsolja a kedves húgot, abba lehet, hogy tennék valami meglepetést.
2011. ápr. 25. 18:05
 20/20 anonim ***** válasza:

nem a húsvéti részre, hanem magára a problémára reagálnék:

amikor én elkezdtem járni egy sráccal, a tesoja velem közölte, hogy ha bármi probléma lenne köztünk ő mindig a tesoja mellé fog állni, akárkinek van igaza. EGYÁLTALÁN NEM AKART ELFOGADNI, egyenesen utált

az én párom sem állt ki mellettem.

erre csak annyit mondanék, ahogy telik-múlik az idő, elkerülhetetlen ugye, hogy vele találkozzon az ember, és ahogy APRÁNKÉNT megismert (nem erőltettem soha semmit) úgy szép lassan, nem hogy elfogadott, hanem megszeretett, és örült nekem :)

szóval türelem, türelem

2011. máj. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!