Ti is megsértődnétek ezen? Vagy rosszul esne?
A szüleim elmennek nyaralni két hétre. Anyámmal ma beszélgettünk és szó volt a nyaralásról, mondtam neki, hogy milyen jó lesz, de mondta, hogy én nem mehetek. Ezen nagyon megsértődtem. Miért ne mehetnék? Nem zavarnám őket, sose voltam erőszakos, követelőző, mégis itthon akarnak hagyni. Azt se tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki, semmit sem csináltam. Ha kérdezem, hogy mi az oka nem válaszol, csak a vállát vonogatja. Legalább ha nem kíváncsiak rám azt is elmondhatnák, mert így nagyon rossz. Nem esik jól.
Apám azt mondta, hogy már nem vagyok kislány, hogy velük menjek, mondta, menjek a barátaimmal, de olyanok meg nekem nincsenek. Tény, hogy egész nyáron itthon ültem, de ez őket miért zavarja? Semmi közük hozzá, hogy nekem miért nincsenek barátaim. Szerintem ez a fő ok amiért nem akarják, hogy velük menjek.
19 éves vagyok..
Nagyon sok lánytól olvsom ezt (és ma már egyre több sráctól is), hogy nincsenek barátaik. Basszus, én 27 éves vagyok, nekem már az oviban is sok haverom volt, mg mindenki másnak is. Áltsuliban, középsuliban meg detto. És érdekes mdon mi nem utáljuk az embereket, mivel gyermekkorunktól kezdve társas kapcsoaltokat építünk.
Elég fonnyadt lehetsz kérdező.
nekem nagyon rosszul esne:( szerencsére nálunk ilyen nincs...még otthon laktam, de bőven dolgoztam...21 lehettem kb...anyumék mentek télen egy wellness hétvégére mórahalomra....mi kitaláltuk a hugommal, hogy mi is szeretnénk lazítani, annyi sok dolog jött össze...szo nélkül vittek minket is, fizették természetesen...igaz üdülésicsekkből de állták az egészet és ugy örültek, hogy megyünk velük...nekem nagyon rosszul esne:(:(:(
23L
Ha elmennek a szülők együtt , gyerek nélkül IS nyaralni, az oké. De ha a gyereket nem viszik sehova, ők meg kettecskén elmennek két hétre nyaralni, az már szerintem gáz. 19 éves még éppen hogy csak nagykorú lett, szerintem inkább örülni kellene, hogy akar menni a szülőkkel. Minket mindig vittek a szüleink, idén is együtt megyünk, pedig már 32 vagyok. Igaz, a párom és a kislányunk is jön, meg a tesóm a családjával, tehát össznépi nyaralás lesz.
Abból a két hét nyaralásból nyugodtan lehetett volna 1 hét gyerekeset meg 1 hét gyerekmenteset csinálni. Szerintem ez önzőség a szülők részéről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!