Rosszul esne ha édesapád nem köszöntene fel a 20. születésnapodon?
együtt lakotok?
milyen a kapcsolatotok?
megbántottad valamivel?
Az enyém már hat éve nem is néz felém és nem is köszönt fel.Először rosszul esett,de már megszoktam.Jogos,hogy bánt és rosszul érzed magad miatta,hiszen ilyen egyszer van egy évben és ilyenkor azt ünnepli a család,hogy megszülettél,viszont koncentrálj inkább arra,hogy akinek igazán fontos vagy,az felköszönt téged.
Lehet azzal takarózni,hogy elfelejtette de én személy szerint ilyen indokot nem igazán fogadnék el.Mégis csak a gyermekéről van szó nem?
Ismeretlenként,de Boldog Szülinapot Kívánok:)
Nekem nagyon rosszul esik, nekem is tegnap volt a szülinapom, és se anyukám, se apukám nem köszöntött fel.
Engem ez nagyon elszomorít, bár megszoktam, mert mindig ennyire figyelmetlenek, szinte mindig elfelejtik:-(
Tudom, hogy nem egyformák az emberek, de mégis a saját gyerekükről van szó....nekem két lányom van, de a születésük napját ha félálomban is vagyok, mindig tudom:-(
Ne szomorkodj!! Én nagyon sok Boldog születésnapot kívánok Neked!
Bármelyik családtagomtól és közeli barátoktól is rosszul esne.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!