Ha szülő lennél, rosszul esne, ha a névnapodon nem köszöntene fel a 20 éves fiad, pedig tudja, hogy mikor van, anyák napjára azt se mondaná, hogy "bikmakk"? Mit rontottam el a nevelésével kapcsolatban?
Elhiszem,h rosszul esik :(
Nem tudom,h vigasztal-e, de a baratom (30) egyszeruen imadja az anyukajat, de mindig elfelejti a szulinapjat, a nevnapjara azert emlekszik,mert karacsonykor van. Azt mondja,h talan azert, mert az anyukaja sosem csapott nagy unnepet szulinapjan es nincs milyen emlekhez kotni, de az apukaja is rendszeresen elfelejti, mi emlekeztetjuk oket :)
24L
A névnapon nem nagyon agonizálnék, mert 34 éves vagyok és rendszeresen elfelejtem őket.
De az anyák napja biztos szarul esne.:-(
nekem csak azért jutott eszembe anyukám névnapja, mert a barátnőm mondta, amikor átjött, h jujj, ma vagy anyum névnapja. erre én: akkor az enyémnek is ma van ! :) mindketten Juditok :)
szóval én már lassan ott tartok, h a saját szülinapomat felejtem el.
de az anyák napja már csak azért is gáz, mert tele van az összes kirakat, meg reklám azzal, hogy ne felejtkezzünk el róla vasárnap.
persze, megértem, hogy rosszul esik, de ha alapvetően becsül és szeret téged, tisztelettudóan viselkedik, és értékeli, amit teszel érte, akkor még nincs nagy baj.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!