Akkor veszlek el feleségül, ha lefogysz. Ti mit szólnátok egy ilyen kijelentéshez a párotoktól?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem, félig viccesen, hogy mikor akar már elvenni, végülis 5 éve együtt vagyunk, gyerek is van... a válasza nem esett valami jól. Főleg, hogy komolyan is gondolja.2012. dec. 17. 23:32
1/85 anonim válasza:
Ennyi volt a reakcióm: o.O WTF?!!
2/85 anonim válasza:
elküldeném a fenébe. és segítenék neki csomagolni. Meg megkérdezném tőle, hogy mi a fenének van velem, ha nem jövök be neki?
3/85 anonim válasza:
rosszul esne .. :/
Ha feleségül akarna venni akkor nem érdekelné,hogy kicsit husi vagy.. szerintem.. :/
4/85 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kicsit vagyok husi. Fontos neki a gyerek és a család, ezért ragaszkodik hozzánk, de szex nincs:-(
2012. dec. 17. 23:41
5/85 anonim válasza:
akkor, már bocs, de te is hülye vagy. :(
Én azt csinálnám, hogy lefogynék, és otthagynám. Keressen mást.
mondjuk én azt sem értem, hogy te hozzámennél egy olyanhoz, akivel nem szexeltek?? minek?
6/85 anonim válasza:
Mindketten hülyék vagytok, összeilletek.
7/85 anonim válasza:
A válaszom? Erre? Főleg, ha komolyan gondolja? "Egy sovány nőnek nem egy ilyen bunkó kell. De még nekem sem. Pá"
Milyen kapcsolatban élsz te?
Tényleg elfogadod, hogy aláznak?
A jó ......anyját! Gondolom ő egy matyóhímzés,...
8/85 anonim válasza:
Nekem nem mondja a szemembe, de ugyanez a helyzet. Hamarosan robbantok. Te se a házasságon agyalj, hanem az új életeden. Nélküle.
9/85 A kérdező kommentje:
Hát, van egy szép nagy sörhasa, de ezt leszámítva rendben van. A terhesség alatt híztam el, és még nem sikerült lefogyni. Szex főként azért nincs, mert már olyan sokszor tett negatív megjegyzést a külsőmre, hogy így már egy szerűen nem vagyok képes vele. Nem tudom magam elengedni egyáltalán, nem hogy még élvezzem is esetleg a dolgot... A kérdés az, hogy ha tényleg szeretünk valakit, akkor vajon mennyire számít az időközben megváltozott külseje? Tényleg ennyire??
2012. dec. 17. 23:51
10/85 anonim válasza:
Ő nyilván akkor egy fehérneműmodell Adonisz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!