Kaptatok már olyan ajándékot a párotoktól, aminek nagyon nem örültetek, vagy kiborultatok miatta?
Voltam már hasonló helyzetben. Simán megmondtam, hogy ne haragúdj, de ez nem az én izlésem, díjazom a szándékod, de ha te is azt szeretnéd, hogy használjam, akkor menjünk el együtt, cseréljük ki. Semmi gond nem volt belőle.
A maradékért kérjetek vásárlási utalványt, vagy vásároljátok le másra...
Várandósan érzékenyebb vagy a szagokra. Úgy gondolom, hogy ha most szagolnád meg a kedvenc parfümödet, attól is rosszul lennél mert ugyanúgy túl töménynek éreznéd.
Az árban nem lehetsz biztos, lehet h jóval olcsóbban vette valahol. Ettől függetlenül megmondhatod neki, hogy ennyit ne költsön rád. Valamint azt is, hogy nem örülsz h most kaptad meg, mert így a fa alatt nem lesz semmi.
Igen volt, tavaly karácsony, első karácsonyunk. Én nem dolgoztam akkor, de már jó előre összespóroltam a pénzem, vettem neki egy szép sállat, egy szép képkeretet, előhivattam bele egy közös képünket, és csináltam neki egy nagy adag kekszszalámit. Erre, tőle kaptam egy nyakláncot, amit az anyukája vett Olaszországban nekem. És ezt el is mondta, hogy az anyja vette. Szóval végülis ez az anyukája ajándéka volt, tőle meg semmit se kaptam. Nem is az érték miatt esett rosszul, hanem mert én annyit spóroltam rá, meg stresszeltem, hogy valami szépet vegyek, ő meg elintéz ennyivel. Nem tudtam tagadni a csalódottságom. Aztán jött a szülinapom, amikor elhamozott egy csomó ajándékkal, hasznossal, aranyossal, ötletessel, viccessel, mindenfélével, szóval jóvátette:)
Biztos a te férjed se akart rosszat, lehet azt gondolta, hogy azért választottad az olcsóbbat, mert tudod, hogy nem telik drága ajándéka és azt hitte örülni fogsz, ha mégis egy drágábbat vesz.
Nem lehet becserélni a boltban?? Szerintem be lehet. Próbáljátok meg. Vagy add el valakinek olcsóbbban és vedd meg azt,a emlyiket akarod.
És semmiképp ne haragudj rá, biztos nem akart rosszat.( amúgy csak nekem fura, hogy egy hónappal előtte ajándékoztok?)
Tedd magad túl rajta, ennél nagyobb bajod sose legyen. Én egyszer kaptam karácsonyra női borotvát (is) egy volt barátomtól. Na, attól én is kiborultam :)
Terhes vagy, ilyenkor fel nagyul minden kis dolog. Saját tapasztalat: sírógörcsöt kaptam, mert egyszer nem volt otthon kenyér. :)
Egyébként, ha megszületik a baba, amúgy sem jó parfümöket használni, mert neki "anyaszagot" kell érezni, azzal azonosít téged + allergiás is lehet rá. Szóval amúgy se fújkodod majd magad szerintem.
Ha meg nagyon szeretnéd a másikat, akkor mondd meg kedvesen neki, hogy minél többször szagolod, annál jobban hányingered van tőle és ez mennyire bánt. Ki nem cserélik, de hátha belefér az a másik parfüm még karácsonyra...
Egy biztos: Ha a párom egyszer is kifogást emelne az ellen, amit én neki ajándékba vettem, akkor az lenne az utolsó, onnantól rábíznám az egészet, vegye meg magának.
Mindenki kapott már életében "rossz" ajándékot, és ilyenkor bizony fel kell venni a "jaj, de szép, köszönöm" álarcot, aztán az ajándékot eltenni szépen és elfelejteni.
Te akartál valamit, ő meg kapkodott, mert már novemberben karácsonyi ajándékot vett neked, és már novemberben odaadta(hogy is van ez?). Ennyiben "bűnös" csak, de ez még mindig csak egy ajándék.
Ami meg neked kell, azt érdemes saját magad megvenni, elvégre nem vagytok már gyerekek, hogy a karácsonyra kelljen várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!