Kaptatok már olyan ajándékot a párotoktól, aminek nagyon nem örültetek, vagy kiborultatok miatta?
Figyelt kérdés
Hamarosan szülni fogok, és az ilyenkor szokásos kiadások miatt nem állunk anyagilag valami fényesen, így nem volt különösebb karácsonyi kívánságom, csak egy konkrét márka konkrét parfümje a kiegészítőivel. Épp meg akartam beszélni a párommal, hogy ez a nagy vágyam, amikor előállt egy csomaggal, hogy már most ideadja a karácsonyi ajándékot, mert úgyse bírja ki addig. Egy parfüm volt benne, háromszoros áron, mint amit kinéztem, és ahogy megszagoltam, rosszul lettem, annyira tömény, annyira nem hozzám illő, lemoshatatlan, még mindig émelygek tőle. Egyszerűen sírva fakadtam, annyira rosszul esett, ő azt hiszi, hogy örömömben. Most mit csináljak? Nem mondhatom neki, hogy rosszul döntött, tudom, hogy nagyon megbántanám vele, mert jót akart, de ha csak ránézek az üvegre, sírógörcsöt kapok.2011. nov. 25. 14:08
21/30 anonim válasza:
csak én nem értem, mi köze a parfümnek az életkorhoz, meg pláne a hajszínhez?
22/30 anonim válasza:
De honnan vette, hogy nem lehet becserélni? Szinte bárhol be lehet szerintem.
23/30 A kérdező kommentje:
Hogy miért szülök? Azért, mert akartunk a kislányunknak egy testvért, hogy ne legyen egyedül. Azért, mert egy gyerekünket tavaly elveszítettünk, ezt nem kívánom senkinek. Mindig volt fontosabb költeni valóm, mint egy jól szabott télikabát, de attól még vágyhatok egyre, mert nőből vagyok, és szeretem a csinos holmikat. Nem halok bele, hogy egy évvel tovább hordom azt a dzsekit, amiben az egyetemet végigjártam, azóta úgyse sokat változtam. A kérdésem nem erre vonatkozott...
2011. nov. 25. 22:11
24/30 A kérdező kommentje:
A kor és a hajszín meghatározó egy parfüm kiválasztásánál ugyanúgy, mint ruhánál, sminknél, frizuránál. Csupán ennyi az összefüggés.
2011. nov. 25. 22:20
25/30 anonim válasza:
Azért tényleg elárulhatnád melyik parfümről van szó! Érdekelne melyik illathoz társítasz ilyen külsőt! :) Senki nem fogja leszedni a fejedet. :)
26/30 anonim válasza:
Tegnap 22:07
Ha mar nyitott, nem veszik vissza, csak azert mert nem tetszik az illata.
27/30 anonim válasza:
Szerintem is egy picit túlreagálod. :) Tedd el a szekrény mélyére, esetleg egyszer befújhatod vele magad (évfordulón például, hogy lássa, használod), utána el is felejted. A másik parfümöt pedig te magad vedd meg. :) Esetleg célozhatnál a kabátra a férjed előtt. Egy kabát annyira nem drága (bár nem mindegy, hol veszed), és boztosan futná a pénzetekből. Szvsz a kisbabának kéne pár dolog, pl. rugdalózó, csörgő, pelenka, cumisüveg, cumi, zokni, stb. :)
28/30 anonim válasza:
Hátha később tetszeni fog az illat :-)
29/30 anonim válasza:
Én sem tudtam, hogy a parfüm hajszín függő. Nekem szőke hajjal is ugyanaz tetszett, mint barnával, vagy mint amikor vörös voltam.
Mindegy. Terhesen én is kiborultam sokmindentől, amin ma már mosolygok :) Mindazonáltal talán terhesség után tetszeni fog, nekem pont fordítva volt. Tavalyelőtt karácsonykor voltam 8 hetes terhes, imádtam a Pink Sugart, megvesztem érte. Azt kaptam karácsonyra férjemtől. Ahogy megszületett a baba, már rá sem tudtam nézni. Tavaly karácsonykor már szó szerint rosszul lettem tőle, mert a terhességem alatti émelygős emlékeket ébresztette fel bennem, pedig amikor terhes voltam, imádtam, nagy vágyam volt.
30/30 anonim válasza:
Én tavaly vagy azelőtt kaptam egy mp 3 lejátszót páromtól, és olyan nagy neki lelkesedéssel adta át, hogy csak na, és hogy azért, mert úgy gondolta, hogy szükségem van rá, és hogy kettőt vett, egyet neki, egyet nekem, és az enyém ezüst színű, az övé meg fekete, aranyos volt...de nem tudtam örülni neki, és nem is tudtam leplezni, mert van mp3 lejátszóm, de évek óta elő se vettem, mert nincsen rá szükségem, a telefont is tudnám hallgatni fülhallgatóval, de azt se használom. Szóval azt kérdeztem, hogy de minek ez nekem( tényleg maximálisan szeretem a hasznos ajándékokat)? Szinte meg volt sértődve, és rosszul esett neki.De ha egyszer nem tudok vele mit kezdeni :) Azóta se lett kipróbálva se, szépen visszatettem a dobozába, és itt van az asztalon. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!