Kaptatok már olyan ajándékot a párotoktól, aminek nagyon nem örültetek, vagy kiborultatok miatta?
Miért kéne felvenni az álarcot?
Az őszinteség is a kapcsolat alapja, simán meg lehet egy ilyet mondani, szépen, finoman.
Ha nem mondja meg a másik, elképzelhető, hogy jövőre is megkapja ugyanazt a parfümöt, mondván úgy örült neki tavaly is, akkor most is jó lesz.
Azt kívánom minden nőnek ez legyen a legnagyobb baja szülés előtt.
Ne haragudj, de túlzás kiborulni egy nem várt ajándéktól...majd legközelebb megveszi neked amit Te kérsz. vagy megveszed magadnak. A párod szeretettel vásárolt neked, gondolt Rád, te meg sírva fakadsz, hogy mit kaptál. Nézz magadba kicsit...
Nekem múlt héten volt a szülinapom, vettünk közösen egy tortát, ő nem készült meglepivel, pedig minden szülinapomon titkon reménykedek, hogy na majd most...de nem bőgöm el magam, ha nem így történik. Egyszerűen Ő nem az a típus aki ki tudja találni azt, hogy mit vegyen...volt már pár bakklövése neki is, de egyszer sem bőgtem el magam...Akármilyen közhelynek hangzik én így szeretem őt és boldog leszek vele akkor is, ha elmaradnak a szülinapi ajándékaim...(itt megemlítem, hogy én mindig előrukkolok valami nagy dologgal, valami frappánssal, én szeretem ezt csinálni, ő nem)
Inkább azt értékeld, hogy van neked és gondolt Rád!
Sok boldogságot és tanuld meg, "jól csak a szívével lát az ember"...
Nekem a férjem még egyszer sem vett hasznos ajándékot. Egyszerűen nincs hozzá érzéke. :-))))
De mindegyiknek örültem, mert ő választotta (valamilyen számomra megmagyarázhatatlan sugallatra). S az nekem nagyon szívhezszóló, ha megpróbál bármivel is a kedvemben járni, ami egyébként nem szokott túl sűrűn előfordulni. :-)))
Évekkel ezelőtt szóltam neki, hogy inkább ne vegyen semmilyen ajándékot, ha azt az anyukájával vagy a húgával találtatja ki és veteti meg. Én akkor elmondtam neki, hogy ezt nem érzem az ő ajándékának, gyakorlatilag csak a pénztárcája kell így hozzá, s ez nem esik jól.
Azóta ő vásárol. S minden melléfogását imádom!! :-))))
Én szerencsére csak egy könyvvel jártam így, ugyanolyan könyvet kaptam ami már van nekem, de ez ugye nem nagy érték. Viszont rászokattam, hogy mindig kérdezzen rá előtte ha valamit venni szeretne nekem, mert én nem szeretem a meglepetéseket. Vagyis szeretném, ha eltalálnák mire vágyom, de ez soha senkinek nem megy... Nagyon határozott elképzelésem van mindenről, ezért sajnos valóban nehéz beletalálni.
Megkérdezhetem milyen parfümöt kaptál a párodtól? Nagyon kíváncsi vagyok!
Hú, terhesen parfümöt kapni... Nekem is van erről kellemetlen emlékem. Én a terhességem alatt a szagokra voltam érzékeny pl. volt olyan illat, amitől még akkor is rosszul lettem, ha csak a buszon volt valaki ilyennel befújva, sokszor ezért kellett leszállnom.
No, a férjem meglepett a szülinapomon (8 hónaposan) egy pafümmel, amelyet úgy akart átadni, hogy az ünnepi ebéd után, mielőtt belépek a szobába, belefúj a levegőbe egy kicsit, akkor én majd megérzem az isteni illatot és.... Ebből az lett, hogy én pont rosszkor léptem be, így majdnem az egészet az arcomba kaptam és hirtelen olyan hányingerem lett, hogy félrefordulni sem volt időm. Szegény férjem csak állt előttem egyik kezében egy csokor virág, a másikban a parfüm és meglepetésében csak annyit kérdezett, hogy "Nem tetszik az illata?". Feledhetetlen emlék. Rosszulét ide vagy oda, annyira nevettünk mind a kettem, hogy a könnyem kicsordult. A parfümöt eltettem, az illatát azóta sem bírom.
Fel a fejjel, lesznek még ilyen ajándékok! Mivel senki sem gondolatolvasó, lehet, hogy a következő ilyet te fogod valakinek adni.
Boldog babavárást és sok boldogságot kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!