Akkor veszlek el feleségül, ha lefogysz. Ti mit szólnátok egy ilyen kijelentéshez a párotoktól?
Engem is macerál a párom, nem fogyással, hanem azzal, hogy öltözzek "nőiesen".
Ami az ő olvasatában ku.rvásat jelent, szűk nadrág, rakjam ki a mellem, hosszú szárú csizma, festett, melírozott haj...
Én erre mindig azt szoktam mondani, hogy OK, de csak akkor, ha te meg Emo-fiúnak öltözöl, és piercingeket csináltatsz, mert nekem meg az tetszik.
Nem tetszik amúgy, de erre mindig befogja a száját.
Mondd a párodnak, hogy te meg akkor mész hozzá, ha izomos-kockás hasúra gyúrja magát.
Mutass neki egy képet egy testépítőről.
Te nem vagy tökéletes, de tuti, hogy ő sem az!
Jobb, ha nem mész hozzá. Ilyen feltételt csak egy kretén szab. Szerintem voltak már ennek előjelei. Én már akkor otthagytam volna.
A gyerek miatt hülyeség együtt maradni. Az én anyám is ezzel az indokkal adott újabb esélyeket apámnak. Örültem, amikor végre úgy döntött, hogy otthagyja! Nem jobb az a gyereknek, ha a szülők ennyire nem tisztelik, semmibe nézik egymást és ezt végig is kell néznie. Hiába próbáljátok titkolni a gondokat, akkor is megérzi, hogy valami nem kerek.
Hát ezek után biztos hogy nem mennék hozzá, akkor sem, ha a földön csúszva könyörögne.
Ha én nem lennék neki elég jó, hogy elvegyen, akkor ő nem lenne nekem elég jó, hogy hajlandó legyek hozzámenni.
Akkor megyek hozád ha kigyurod magad....
Minek vagy egy egoista tuskoval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!