Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kéne pénz, de nem merek...

Kéne pénz, de nem merek kérni, szerintetek?

Figyelt kérdés

1 hónapja elromlott a számítógépem, kaptam egy újat 120.000 ft-ért, vennem kellett kabátot 20.000 ft, új felsők is kellettek, mert a régiekből kifogytam 10.000ft, és most szétment a nadrágom meg a melltartóm is :S

Ezek a kiadások az elmúlt 1 hónapban voltak, nincs pofám kérni pénzt, de kéne.. :S

Nadrágot turizok, de melltartó legalább 6000 ft körül szokott lenni...:S

Mit tegyek? Jó anyagi helyzetben vagyunk, tudnának adni, csak nincs pofám kérni...

2012. dec. 7. 16:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
93%

"Ha egyik lánynak 75C, a másiknak meg 95C, akkor a mellük ugyanakkora, ugyanabba a kosárba belefér, csak a nagyobb számot nem éri körbe."

Ez nagy butaság volt. Fehérnemű webáruházam van, ez nem igaz, amit leírtál. Nézz meg egy 70B és egy 100B méretű melltartót hordó hölgyet! Ugye, hogy nem ugyanakkora a melle? Egy nagyobb körméretű, ugyanolyan betűvel jelölt kosár mindig arányosan nagyobb és nagyobb.....

Nekem például az alábbi melltartóméretek mindegyike jó: 75E, 80DD, 85D. Minél nagyobb a körméret, annál kisebb kosár betűjelzés takarja ugyanazt a méretű kosarat. Csak ugye mivel általában 3 kapocsba kapcsolva hordhatók a melltartók, ezért lehet játszani egymás melletti körméretekkel. Én a 75-öt legszélsőbe kapcsolom, 80-at középre, 85-öt legbelsőbe.

Bocs az offért.

2012. dec. 7. 20:01
 32/39 anonim ***** válasza:
Szia.Megkérdezhetem,hogy merre laksz?Én is nehezen kapok magamra,de én a fordítottja miatt,mert "kicsi" kosár viszonylag széles hát,tehát ami jó kosár(és nincs agyon kitömve),nem ér át.Én Kőbányán vettem a Liget tér és templom között a "sétáló "utcában"(Kőrösi Cs.stny.)van egy fehérneműs,nagyon rendes a hölgy,én felpróbáltam vagy 10-15 melltartót és türelmes volt velem.Nem Thriumph, kimostam kímélő programon,mosózsákban és semmi baja.Nem volt drága.
2012. dec. 7. 20:05
 33/39 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne szégyelld magad a melltartó miatt. Ez nem luxuscikk, és meg kell venni. És a többi sem az, amit kaptál. Én inkább a 120 ezres notebookot tartom drágának. Fele ennyiért már jó asztali PC-t kapni, és javítani is könnyebb. Kabát meg kell, mert itt a hideg.

2012. dec. 7. 21:16
 34/39 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy note-bookot kapott? Én most raktam össze egy pc-t még videokártya sincs benne, a tápegységem már megvolt, még vinyóm sincsen, csak egy kisebb SSD, a rendszernek és nem is a legjobb, csak nem elavult darabokat választottam és 140 ezernél járok. Ha meg nem értenek hozzá, akkor előre összerakva már a tescoban is ennyiért adják a gépeket, amik meg végképp elég bénák.
2012. dec. 7. 21:53
 35/39 anonim ***** válasza:
28-as: ez mind szép és igaz, amit írsz, de a gyakorlatban nézz körül egy 75/D és egy 95/D kosara között hatalmas különbség van, a 95-ös javára!
2012. dec. 8. 07:59
 36/39 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan kérj. Ezek nem luxuscikkek. Mondd el nekik ahogy nekünk mondtad, hogy tudod mennyit költöttek rád, és nagyon szégyelled magad, de nézzék meg ezt a nadrágot hogy elhordtad, és kéne új.

Nekem viszonylag normális 80D-s vagy 85C-s mellem van, de alig találok tényleg jó melltartót. Ahol néha néha van 3000-ért, az a Tesco. Viszont egy évben egyszer-kétszer kimegyek a Premier Outletbe, és ott veszek Triumph-ot. 8000 helyett volt 4500 amit legutóbb vettem, és szuper. Tart, szexi, nem nyúlt a fél év alatt egy milit sem. A plázás Triumphra sajnálom a 8-10ezret, de outletben szívesen veszek évente egyet. Ott nézz körül.

Esetleg még a C&A ahol találok, de szerintem ott te már nem fogsz :S valahogy el vannak számozva, csak a 85D jön rám.

l20

2012. dec. 8. 11:15
 37/39 anonim ***** válasza:
68%

Mennyi ember beleköt abba hogy a kérdező Triumph melltartót szeretne venni.. Jó ég, emberek! Ne mondjátok már, hogy nektek nincs egyetlen egy darab márkás holmitok se? Tök mindegy hogy az egy jó toll, egy parfüm vagy egy melltartó. Nekem 85D-s cicim van és így is nehéz rá vásárolni.

Kérdező! Kérj apránként pénzt és tedd félre, kérj karácsonyra, vagy egyszerűen mond el mi a problémád! És szerintem is nyugodtan vegyél Triumphot, eddig két melltartót vettem kínaiba, kb 2 hétig bírták.... Tescoba van még jó áron, 3000 ft körül, de D-snél nagyobb ott sincs.

2012. dec. 8. 11:45
 38/39 anonim ***** válasza:

anyud biztos megérti, hogy normális cicitartóra van szükséged. kérj pénzt, és max ígérd meg, h visszatörleszted, vagy megcsinálsz neki egy hatalmas szívességet, pl te takarítasz 2 hónapig otthon, mosogatsz, főzöl :)

ha látják rajtad, h viszonozni szeretnéd a kedvességüket, akkor tuti belemennek, hiszen ekkora ciciket nem valami jó lobogtatni non-stop :)

2012. dec. 8. 18:11
 39/39 anonim ***** válasza:

"Ki mondta, hogy note-bookot kapott? Én most raktam össze egy pc-t m"

Kedves izé...magaösszerakó!

Te fiú vagy, és neked nem kell melltartó. Amit írsz a PC-dről az neked játékra, meg dicsekvésre kell. A lánynak létszükséglet.

Mellesleg tisztában vagyok a PC árakkal, úgyhogy ne kábítsál. Persze nincsen olyan drága gép, aminél drágább ne lenne.

2012. dec. 9. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!