Kéne pénz, de nem merek kérni, szerintetek?
1 hónapja elromlott a számítógépem, kaptam egy újat 120.000 ft-ért, vennem kellett kabátot 20.000 ft, új felsők is kellettek, mert a régiekből kifogytam 10.000ft, és most szétment a nadrágom meg a melltartóm is :S
Ezek a kiadások az elmúlt 1 hónapban voltak, nincs pofám kérni pénzt, de kéne.. :S
Nadrágot turizok, de melltartó legalább 6000 ft körül szokott lenni...:S
Mit tegyek? Jó anyagi helyzetben vagyunk, tudnának adni, csak nincs pofám kérni...
Azért kíváncsi lennék hol adsz te ki 6000ft-ot melltartóra.
Tán ha nem a plázában szereznéd be :)
Minden sarki kis üzletben, még csak kínai se kell hogy legyen... 1000-1500ft között kijön.
Kitöl kellene kérni, mennyi idös vagy, tanulsz vagy dolgozol?
Sok mindentöl függ, hogy jogos-e, de ha zavar, akkor próbáld idövel visszaadni, amit kértél.
6000 egy melltartó?
Amúgy mindenből csak 1 db van, nadrágból meg melltartóból is? Gondolom nem. Kérj azt karácsonyra, addig meg hord a többit.
Triumph, utálom sokat költeni valamire(főleg, ha szétmegy max 1 év alatt), kerestem már rengeteg boltban, de olyan béna melleim vannak, hogy alig találok olyat, ami tartja is.
75/F-es cicim van, ráadásul nagyon lóg, szóval push-up-os kell.. Baromi nehéz...
1/2
Aranypók, és ott jó árnak számít 6eFt-os Triumph.
Szerintem ha jó anyagi helyzetben vagytok, akkor melltartóra is futni fogja :DDD
Még hogy 6000 egy melltartó.... én 1200-ért vettem...
Te is olyan sznob lehetsz mint a kicsi fiam. Csak mi nem állunk olyan jó anyagi helyzetbe, így állandóan beintünk neki. :D
Amúgy melltartóm is csak 2 van, pont ezért, mert rohadt drága és utálom, hogy legalább 1 teljes napomat igénybeveszi...
Tanulok, 16 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!