Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kéne pénz, de nem merek...

Kéne pénz, de nem merek kérni, szerintetek?

Figyelt kérdés

1 hónapja elromlott a számítógépem, kaptam egy újat 120.000 ft-ért, vennem kellett kabátot 20.000 ft, új felsők is kellettek, mert a régiekből kifogytam 10.000ft, és most szétment a nadrágom meg a melltartóm is :S

Ezek a kiadások az elmúlt 1 hónapban voltak, nincs pofám kérni pénzt, de kéne.. :S

Nadrágot turizok, de melltartó legalább 6000 ft körül szokott lenni...:S

Mit tegyek? Jó anyagi helyzetben vagyunk, tudnának adni, csak nincs pofám kérni...

2012. dec. 7. 16:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
23%

20/20

ŰA pasik közel több mint 3/4-e a B,C-s csajokért van oda. Szegény kérdezőnek tőgyei vannak az F-es cicikkel.

A Triumph meg egy kiváló márka, de mint minden jó terméknek ára van.

Viszont felnőtt kereső ember létére holt ciki kérni.Én akkor sem kérnék ha nem lenne egy sem.

2012. dec. 7. 16:40
 22/39 anonim ***** válasza:
76%

95/D-re is nehéz melltartót kapni, a kínai meg 1 mosásig bírja.

Szerintem is vegyél normálisat.

2012. dec. 7. 16:41
 23/39 anonim ***** válasza:
85%

Az biztos, hogy én nem vennék melltartóban kínait. Ha valamire oda figyelek, akkor azok a fehérneműk és a cipők, a többit megveszem turkálóban.

Szerintem egy nőnél nagyon fontos, hogy megfelelő legyen a melltartója, a mellet jól tartsa, ne szorítson, ne nyomjon, mert nincs annál kényelmetlenebb.

Szóval én biztosan megvenném azt, ami jó és kényelmes, hosszabb távon jobban megéri.

Beszéld meg a szüleiddel, ha nem megy, akkor tedd át a következő hónapra.

Esetleg nagyszülők ?

2012. dec. 7. 16:48
 24/39 Quorra ***** válasza:
12%
Próbáld ki az AireBraht, topshoposok, vs teleshoposok szokták reklámozni.
2012. dec. 7. 16:50
 25/39 anonim ***** válasza:
95%
Szia!Szerintem nyugodtan merj kérni.Ekkora melleknél,pontosan nem is tudom mekkora de ekkor már gondolom otthoni viseletre is ajánlott a melltartó.(75B_c,80B körül mozog az enyém 27 évesen.) Triumphból lehet kapni az Europarkban is az Interspárban is.Ott talán kicsit olcsobb,vagy van néha -20%os matrica.Egyébként hol van az a TRiumph outlet?Mert van egy márka ami nekem a Triumphon belül bevállt és sehol nincs.Se pláza,se üzlet.Hátha ott találnék.Megirod nekem? Köszi:)
2012. dec. 7. 16:52
 26/39 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon unatkozhatsz... más örül ha egy évben 4x tud ruhát venni...
2012. dec. 7. 17:16
 27/39 anonim ***** válasza:
91%

"Uff, én szóltam tanultam vállalatgazdaságtant, és tudom hogy abból a 6000ft-ból mennyi a reklám, és mennyi a haszon.

A melltartó lóf@sz."

A kérdezőnek meg F-kosaras melltartó kell és valószínűleg már kitapasztalta, hogy melyik néz ki normálisan ÉS tartja meg ÉS kényelmes. Elég nagy hülyeséget írtál, senkit nem érdekel mit tanultál, az sem érdekel senkit, hogy valamit 20 forintból állítanak elő és 6000-ért adják, ha másik jót nem tud beszerezni.

2012. dec. 7. 17:38
 28/39 anonim ***** válasza:
77%

Lányok, ugye tudjátok, hogy a szám a hát szélességét/hájat mutatja? Tehát a körfogatot? Ha egyik lánynak 75C, a másiknak meg 95C, akkor a mellük ugyanakkora, ugyanabba a kosárba belefér, csak a nagyobb számot nem éri körbe.

Mi nemrég voltunk vásárolni, egy szórólapot nyomtak a kezünkbe, hogy minden melltartó 1500 ft. Azonnal odasereglettünk, de esküszöm, B-s volt a legnagyobb kosár.

Ha kívülről nézted, kinézed C-snek, de belül vagy háromszoros push-up volt, szinte semmi hely nem volt a cicinek. Keresgéltünk, eladóhölgy odajön, meséli mennyire jó ez a melltartó, én megkérdeztem tőle, hogy kisgyerekeknek csinálják ezeket? Erre ránéz a mellemre (DD), és egy jóízűt nevetett. Nem mondta, merre vannak a nagyobb méretek, kacagva otthagyott.

2012. dec. 7. 17:38
 29/39 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is kérj, biztos a szüleid is látják, hogy nem csak követelőzöl, hanem tényleg nem szívesen kész, de muszáj. Ha megengedhetik maguknak, akkor biztos meg fogják neked venni.

Az utolsó pedig nem jól mondja, mert a kosárméretnél a betű azt jelenti, hogy mekkora a különbség a háton mért kerület és a mellen mért kerület között, tehát nem ugyanakkora lesz egy 75B és egy 95B kosár, legalábbis az én tapasztalataim szerint.

2012. dec. 7. 19:09
 30/39 anonim ***** válasza:
87%
Az OTTO-bol lehet rendelni tök jo melltartokat, es vannak ilyen meretben is. 3000 forint körül. Rendelj meg egyet, probald ki, aztan lehet, hogy meg jobb is lesz mit a Triumph-os. Nekem legalabb is jobban bevallt. :)
2012. dec. 7. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!