Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kéne pénz, de nem merek...

Kéne pénz, de nem merek kérni, szerintetek?

Figyelt kérdés

1 hónapja elromlott a számítógépem, kaptam egy újat 120.000 ft-ért, vennem kellett kabátot 20.000 ft, új felsők is kellettek, mert a régiekből kifogytam 10.000ft, és most szétment a nadrágom meg a melltartóm is :S

Ezek a kiadások az elmúlt 1 hónapban voltak, nincs pofám kérni pénzt, de kéne.. :S

Nadrágot turizok, de melltartó legalább 6000 ft körül szokott lenni...:S

Mit tegyek? Jó anyagi helyzetben vagyunk, tudnának adni, csak nincs pofám kérni...

2012. dec. 7. 16:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
47%
Bocs, de én meghalnék 75/F-es cicikkel:DD
2012. dec. 7. 16:19
 12/39 anonim ***** válasza:
57%

Első vagyok. Én megértem hogy a kínai szar, mert az.

De nem értem mi ez a Triumph mánia, én egyetlen bikinit vettem ott, 2 alkalom után ment a kukába mert kinyúlt az anyaga.

Nem minden jó ami drága.

2012. dec. 7. 16:20
 13/39 A kérdező kommentje:
Ne röhögj, már gyűjtöm a pénzt a műtétre. 1 éve konzultáltam egy plasztikai sebésszel, de csak 18 éves orom után hajlandóak megcsinálni. Még így is, hogy sokszor a hátam leszakad, tehát már egészségügyi problémám van vele...
2012. dec. 7. 16:21
 14/39 A kérdező kommentje:

Rengeteg boltban jártam már, a 4/6-os vonalán végigjártam az összes kínait, sárkány center, ázsia center, még a józsefvárosin is voltam.

Volt, aminek 1 mosás kijött a merevítője.. :(

A triumph bírja legalább fél évig, bár utálom, hogy csak sima, egyszínű fehér melltartóim voltak világéletemben. Semmi szexi csipkés, mintás, mert azok még drágábbak

2012. dec. 7. 16:23
 15/39 anonim ***** válasza:
89%

12-es 75/F-es mellei vannak, tudod mi az? Nem triumph mániája van, hanem ilyen méretet nagyon nehéz venni, de ha talál se mindegy mennyire tart. A triumph melltartók jók ebből a szempontból.

A kínai melltartóknak meg amúgy is olyan elcseszett kosárformája van, hogy eszméletlen.

Nekem tescos melltartóim vannak, mert azok nagyon jók, formásak, olcsók, bár újabban már D DD méretű kosarak kellenek és egyre nehezebben találok olyat, ami szép is, tart is, kényelmes is. Nemhogy F-es méretben!

Kérdező, odamégy a szüleidhez megmondod, hogy nem szívesen mondod, de ez van kéne pénz. Vagy közlöd, hogy karácsonyra melltartót és nadrágot kérsz, mert az nagyon kell, és legrosszabb esetben kibírsz két hetet, de ha jó anyagi helyzetben vagytok, biztos nem fogják azt mondani, hogy a fa alá teszik a melltartót, adnak majd, hogy vegyél. Legalábbis annak idején nekem apám mindig kiakadt, hogy nehogy azt higgyem már, hogy ruhát meg bugyit meg ilyeneket karácsonyi ajándéknak fognak venni.

2012. dec. 7. 16:26
 16/39 A kérdező kommentje:
Karácsonyra kaptam a sz.gépet.. Nem is kapok mást, mondjuk nem is kéne
2012. dec. 7. 16:27
 17/39 anonim ***** válasza:
78%
Az igaz hogy nagy méretű melltartót nehéz találni és akkor már nem mindegy hogy milyen...Én a 85/B alig lelek
2012. dec. 7. 16:27
 18/39 anonim ***** válasza:
95%
Sport melltartót próbáltál már viselni? Sokkal kényelmesebb viselet.Nem rossz indulatból mondom, de én úgy gondolom ha ilyen egészségügyi problémáid vannak akkor nem feltétlen a divatot kéne követned.
2012. dec. 7. 16:29
 19/39 anonim ***** válasza:
41%

12-es vagyok, köszönöm de nem szeretném megtudni :)

Nem kell így felháborodni ugyanis mint olvashattad nem a kínai melltartókat javasoltam, csak kifejeztem rosszallásomat ezzel a "márkával" kapcsolatban.

Nekem ne mondja senki hogy nincs jobb hasonló ár/érték arányban, max nincs agyonreklámozva :)

Uff, én szóltam tanultam vállalatgazdaságtant, és tudom hogy abból a 6000ft-ból mennyi a reklám, és mennyi a haszon.

A melltartó lóf@sz.

2012. dec. 7. 16:30
 20/39 anonim ***** válasza:
37%
De jó neked,hogy akkora melled van! Én depis vagyok 75Bm miatt:(
2012. dec. 7. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!