Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha így alszunk?

Ciki, ha így alszunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok. Anya és apa 16 éve elváltak, vagyis akkor voltam 1 éves. Attól fogva mindig anya mellett aludtam. Közös szobám van vele, a házban alapból nagyobb szobák vannak. Felmerült, hogy felhúzunk egy falat, de szerintem ez így jobb, mint két kisebb szoba. Anya és az én ágyam közvetlenül egymás mellett van. Ha mégis akarnánk, mehetnénk külön szobába, hiszen van üres rész is, de így szoktuk meg.

2012. dec. 5. 11:29
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ebben az a durva, hogy anyukád sem ellenkezik. Félő, hogy ha majd kirepülnél, valamilyen módon maga mellett fog tartani. Nem írtad, mennyi idős, de soha nem késő párt találni.
2012. dec. 5. 12:42
 32/47 anonim ***** válasza:
90%

SZerintem ez abszolút nem természetes és nem is normális.

Ennyi idősen már neked is, de főleg édesanyádnak KELL hogy igénye legyen személyes térre, egyedüllétre.

Nálad ez valószínűleg azért nem alakult ki, mert mindig is így éltél.

Az viszont szinte beteges, hogy ott egy másik szoba, de ti inkább együtt alszotok, valamint ahogy előttem is írták: a barátoddal anyád ágyában hancúroztok, mikor ott van egy tök üres másik szoba is.

Aki meg a kapcsolat megromlásával jön: nagyon szánalmas és rosszindulatú dolognak tartom a szülő részéről, hogy gyakorlatilag azért "ferdíti el" a gyereket (kényszeríti rá erre a ragaszkodásra, függésre, társaságmániára, az egyedülléttől való félelemre) mert a szülők viszonya rossz. Az n szüleim viszonya sem volt jó 10 éven át, míg el nem váltak. Nem éltek szexuális életet és sokszor kiabáltak egymással. Mégis egymás mellett aludtak, nem a húgom vagy az én ágyamban, mert attól, hogy a szülők valamit elrontottak, a gyerek érdekeit még szem előtt kellene tartani mert igenis joguk van normálisan felnőni, megtapasztalni, hogy mi az a személyes tér, kényszerek nélkül. Aki ehelyett az anya lányával apa fiával verziót alkalmazza, az egyszerűen önző, mert a saját kényelme fontosabb neki a gyerek normális fejlődésénél, vagy épp kényelmes gyerekkoránál/tinikoránál.

2012. dec. 5. 13:11
 33/47 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy ciki! Ha mindkettőtöknek jó ez így, akkor bátran! És ahogy írod, anyukád még megértő is, mert ha jön a barátod, átmegy a másik szobába!
2012. dec. 5. 14:22
 34/47 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem sem normális,nem egészséges a helyzet.Ha jól értem,ott dugtok a pároddal,ahol édesanyád szokta nap mint nap álomra hajtani a fejét.Kis korban oké az együtt alvás,de később már nem.De persze négy fal közt mindenki azt csinál,amit akar.Ha nektek így jóóó...
2012. dec. 5. 15:14
 35/47 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez tiszta gáz. Főleg, hogy lenne is hol aludnod. Nem is értem.

még ha lenne külön szobád de egyébként éjszakára bemennél anyukádéba aludni...

De ez így ahogy van, nekem beteges.

2012. dec. 5. 15:46
 36/47 anonim ***** válasza:
97%
Hát fura. Ami nagyon szúrta a szemem: Ha a barátod nálatok alszik, akkor még anyud megy át másik szobába? Nektek kéne szerintem. Arról nem is beszélve hogy anyudat nem kéne ehhez szoktatnod.
2012. dec. 5. 15:57
 37/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. dec. 6. 14:05
 38/47 anonim válasza:
Kérdés az , hogy ezt ki igényli jobban? Te vagy anyukád?? Te?? Nem hinném!!! Anyukádnak a válás utánn ez jelentette a biztonság érzetet és te beletörődtél és megszoktad
2012. dec. 8. 15:33
 39/47 anonim ***** válasza:
Igen, az. Vagy inkább nagy gáz.
2012. dec. 31. 20:52
 40/47 anonim ***** válasza:
52%
En 20 vagyok es egy nagy franciaagyon alszom anyukammal, mar amikor itthon vagyok, egy honapban 2x, 2 napot. Nem hiszem, hogy abnormalis lenne, o egyedul el, az agy nagy, boven elferunk es egyedul vagyok akkor is bekesen tudok aludni. Szerintem nincs gond ezzel.
2012. dec. 31. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!