Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha így alszunk?

Ciki, ha így alszunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok. Anya és apa 16 éve elváltak, vagyis akkor voltam 1 éves. Attól fogva mindig anya mellett aludtam. Közös szobám van vele, a házban alapból nagyobb szobák vannak. Felmerült, hogy felhúzunk egy falat, de szerintem ez így jobb, mint két kisebb szoba. Anya és az én ágyam közvetlenül egymás mellett van. Ha mégis akarnánk, mehetnénk külön szobába, hiszen van üres rész is, de így szoktuk meg.

2012. dec. 5. 11:29
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
52%
Sztem abszolut nem ciki. Én ugyanígy vagyok... Nemrég kaptam saját szobát és van egy jó nagy ágyam de ha anya nálam alszik akkor mindig megbeszéljük h csak egyszer de aztán mindig ott marad velem és van h hetekig nálam alszik. Nincs semmi bajom az egyedül alvással de ha egyszer nálam alszik akkor nem tudok visszaszokni az egyedül alvásra :D 16L
2012. dec. 5. 11:56
 22/47 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyunk egyformák, én nem tudnám elképzelni hogy valaki mindig mellettem legyen, kell az egyedüllét. Ettől függetlenül van, hogy Apukámmal tv-zek és elalszok mellette, nem kelt fel vagy ő is bealszik. (fél évente egyszer) 16 éves lány vagyok. Ezen egyszer kiakadt valaki, bár szerintem az ő felfogásával lehet baj... Viszont anyukádat lassan tényleg rá kellene szoktatni az egyedül alvásra :)
2012. dec. 5. 11:56
 23/47 anonim ***** válasza:
92%
Én is nagyon szeretem az Anyumat, jól ki is jövünk egymással, de el nem tudnám képzelni, hogy vele alszok. Már nagyon pici korom óta ahhoz szoktatott, hogy külön szobában legyek tőle, és ne akarjak 17 évesen belebújni a valagába. Nem vagyunk egyformák, az igaz, de számomra kicsit durva a sztorid.
2012. dec. 5. 11:59
 24/47 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy ennyi választ fogok kapni, bár arra számítottam, hogy elég megosztó lesz ez a történet.

Az együttalvást ne úgy képzeljétek el, hogy ölelgetem, ő meg puszilgat és simogatja a fejem, illetve mesét mond nekem :D

2012. dec. 5. 12:03
 25/47 anonim válasza:
78%
miért lenne furcsa? én is anyukámmal aludtam egy szobában sokáig pedig fiú vagyok. én és anyukám szerettünk sokáig tévézni de apukám nem. 20 éves koromig aludtam vele egy szobában és mégis normális ember vagyok. és mégis inkább apás vagyok vagyis voltam mert sajnos meghalt
2012. dec. 5. 12:05
 26/47 anonim ***** válasza:
78%
szerintem ez rendben van.én is szerettem a szuleim kozott aludni:) mai napig megemlegettjuk hogy hogyan volt :)
2012. dec. 5. 12:08
 27/47 anonim ***** válasza:
78%
Kíváncsi vagyok, egy másik kérdéshez innen hányan írták be, hogy ciki anyukáddal kézen fogva menni az utcán.
2012. dec. 5. 12:09
 28/47 A kérdező kommentje:
Az teljesen más szerintem.
2012. dec. 5. 12:10
 29/47 anonim ***** válasza:
Miért is?
2012. dec. 5. 12:15
 30/47 anonim ***** válasza:
97%

De most komolyan, abban az ágyban hancúroztok a pasiddal, amiben előző este Anyukád aludt?!

És aztán másnap visszafekszik... Azt sem értem, miért nem ti vonultok át egy másik szobába, miért Anyudnak kell kiköltözni, ha épp jön a pasid.

Önmagában az egy szobában alvás még nem lenne ciki, de ezek NAGYON!!!

2012. dec. 5. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!