Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha így alszunk?

Ciki, ha így alszunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok. Anya és apa 16 éve elváltak, vagyis akkor voltam 1 éves. Attól fogva mindig anya mellett aludtam. Közös szobám van vele, a házban alapból nagyobb szobák vannak. Felmerült, hogy felhúzunk egy falat, de szerintem ez így jobb, mint két kisebb szoba. Anya és az én ágyam közvetlenül egymás mellett van. Ha mégis akarnánk, mehetnénk külön szobába, hiszen van üres rész is, de így szoktuk meg.

2012. dec. 5. 11:29
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
97%
Szóval amikor a barátod nálatok alszik, akkor anyukád átmegy a másik szobába és lényegében a barátod az anyukád helyén alszik? Hát nekem ez furcsa, de ha titeket nem zavar...
2012. dec. 5. 11:40
 12/47 A kérdező kommentje:
Nem igazán vágyok rá, már csak 2 évig leszek itthon, utána nagyon ritkán fogom látni anyát.
2012. dec. 5. 11:40
 13/47 A kérdező kommentje:
11:40 pontosan :)
2012. dec. 5. 11:41
 14/47 anonim ***** válasza:
97%

Hát ez elég abszurd...imádom anyukámat de az állandó együttalvás nagyon nem oké.

22/N

2012. dec. 5. 11:42
 15/47 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem nem ciki, főleg, hogy ha amikor a párod Nálatok alszik, akkor édesanyád átmegy a másik szobába.

Ismerek nem egy családot, akik 4-en vannak egy háztartásban, szoba 1 van, plusz 1 nappali ahol van egy kihúzhatós kanapé. Az apuka a fiával kint alszik a kanapén, az anyuka pedig a lányával a szobában, franciaágyon. (A családban az anyuka és az apuka között megromlott a viszony, ezért nem akarnak már egy ágyban aludni, az anyagiak pedig nem adottak, hogy az egyik fél csak úgy "lelépjen". ) Szóval van aki "kényszerből" alszik együtt a gyermekével/gyermekeivel. Az egy másik dolog, hogy Ti megtehetnétek, hogy külön szobában legyetek, csak így szoktátok meg. De arra vigyázz, hogy a későbbiekben ebből tényleg lehet problémád, olyan szinten, hogy ha elköltöznél akkor nagyon nagy hiányérzeted lesz az anyukád után, és ebből adódhatnak nehézségeid. (Hiába laksz akár a szomszédban.) Mert azt szoktad meg, hogy este/éjjel is együtt vagytok, egy légtérben. Bár nem biztos, mindenki másképp kezeli a különválást a szülőktől, van aki amúgy is nehezen viseli, pedig nem egy szobában aludtak anno. :)

22/N

2012. dec. 5. 11:44
 16/47 anonim ***** válasza:
86%

Én azt mondom hogy egye fene, elmegy normálisnak :)

Viszont ha már nem sokáig leszel otthon, ideje elkezdened elszeparálódni anyukádtól.

Te tovább aludhatsz a pároddal, ő viszont egyedül marad.

Nem lesz neki jó hirtelen.

2012. dec. 5. 11:44
 17/47 anonim ***** válasza:
97%

Csak egy kérdés.

Te tudnál aludni a barátod apukájának az ágyában, és ott esetleg szexuális életet élni? Mert nálatok jelenleg ugyanez a helyzet csak fordítva. Én mondjuk ezt se a párommal, se az anyámmal nem tudnám megcsinálni, akkor inkább legyen mindenkinek külön szobája, ha már a lehetőség megvan rá.

2012. dec. 5. 11:45
 18/47 anonim ***** válasza:
75%
Én is néha alszok apuval de külön ágyon meg akkor ha vihar van vagy félek akkor át futok és hallom a szuszogását vagy horkolását és nyugodtabban alszok mert tudom h van ott valaki és nem félek. :D
2012. dec. 5. 11:51
 19/47 A kérdező kommentje:
Engem különösebben nem zavarna..Más ágyneműt használunk :) Ha arra gondolsz, hogy a párod sem cserélgeti az ágyát minden barátnőváltás után, akkor ez még talán elfogadhatóbb.
2012. dec. 5. 11:51
 20/47 anonim ***** válasza:
79%

Engem maga a tudat zavarna, hogy egyszer az anyám (a barátod esetén az anyós) alszik ott, utána meg mi éljük ott a magánéletüket az ő helyén.

Amúgy a te barátnős megközelítésed tetszik! :) Mondjuk nálunk nem jellemző se az "ágycsere, se a barátnő csere mert én vagyok neki az első. :) De jó gondolat! :))

2012. dec. 5. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!