Ezt most mire véljem? Tök fura volt. Mással is szokott ilyen ciki dolgokról beszélni az apja?
Az a lényeg, hogy a szüleimmel egyébként sem jó a kapcsolatom, nem is nagyon érdekli őket, hogy mi van velem, ilyesmi. És ma apám gondolt egyet és kb. fél órán keresztül faggatott, hogy milyen pasik jönnek be. És nekem elég kellemetlen volt, mert ott kérdezgette, hogy az osztályban nincs-e olyan srác, akivel járnék-e, meg minden. Utána így meglepődve kérdeztem tőle, hogy miért, ez most hogyhogy ennyire érdekli, meg amúgy is, mi közük van ahhoz, hogy nekem ki tetszik? Mire azt mondta, hogy hát azért, mert a gyerek vagyok és érdekli. Hát már nem azért, de akkor is a gyereke voltam, amikor attól féltem, elrákosodik egy anyajegyem, vagy amikor pár éve 160 cm-el és alig 42 kg-al 10 kilót akartam fogyni, mert kövérnek láttam magam és naponta csak egy darab almát ettem, vagy amikor vagdostam magam, amiért csúfolt egy srác a suliban, aki tetszett. És ezeket még is nagyívből leszarta.
Szóval már csak ezért is nagyon géz volt...
Szerintetek most hogy jutottak ilyenek eszébe? És mással is szoktak ilyeneket beszélni a szülei?
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!