19 évesen ciki tesóval egy szobában lakni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 13:15
1/6 anonim válasza:
Ha nincs más lehetőség, akkor nem "ciki" kérdése, hanem szükség kérdése. Az unokatesóim 30 éves korukig laktak egy szobában, az egy kicsit már necces volt, ez még nem az.
2/6 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, mert nem mindenkinek futja akkora házra, hogy mindenkinek jusson külön szoba, így ha ez van, el kell fogadni. Az már más kérdés, hogy szerelmi és szexuális élet 0 mindkét testvér számára, ha csak nem oldják meg a párjuknál. Valamint felnőtt embereknek (de igazából gyerekeknek is) van igényük szerintem egyedül létre. Én biztos rövid időn belül zárt osztályon kötnék ki, ha nekem 0-24 emberekkel kéne lennem, még otthon is azt kéne lesnem a szobámban, hogy mit csinál a másik, hiába a tesóm, az őrületbe kergetne.
3/6 anonim válasza:
Ha ciki, ha nem, ez van. Ha nem lehet máshogy megoldani, nincs választás.
Ha azt írjuk, hogy ciki, akkor mit csinálsz? Kirakod a tesódat a szobából?
4/6 anonim válasza:
Ciki, nem ciki, a fiaimnak sincs külön szobája. Ha nem bírnak elköltözni, ez van. Ha meg csajuk lesz, majd a másik kimegy a nappaliba.
5/6 anonim válasza:
Ciki vagy nem ciki,25 éves felnőtt nőként a 20 éves öcsémmel vagyok egy szobában.Mikor a gép előtt ülünk,kimegy az egyikőnk a szobából,hogy a másikat ne zavarjuk.Mivel sosem lenne pénzem saját lakásra vagy albérletre,főleg így,hogy nemrég lettem munkanélküli,ez van.Párja egyikőnknek sincs.Az a szerencse,hogy néhány gubanctól eltekintve jó testvérek vagyunk.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. okt. 21. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!