Ciki-e albérletben lakni?
Kb. 6 éve lakom a szülőktől külön, de amikor megkérdezi valaki, hogy miért lakom albérletben olyan ciki,mert a szüleim és az egész családom is Budapesten lakik.
Ez idő alatt többször kellett költöznöm, mert a netről kerestem albikat, és sokszor átvertek, hazudtak nekem. Csak egy pár: az egyik fiú ki akart kezdeni velem, a másik füvet szívott a szobájában, a többi volt, hogy direkt idegesített, kötözködött, próbált kioktatni, lenézni. Amikor elegem lett bye-bye-t mondtam ezeknek. De nem ciki, hogy év alatt laktam vagy 10 albérletben? Mit gondoltok erről?
Most egy lánnyal lakom, de jó mert egy héten 3-4 napot a pasijánál van, és persze külön szobám van. De majdnem 40 ezer forint elmegy erre...sok pénz!
De ő is olyan, hogy kicsit arrogáns, olyan bántóan beszél sokszor.
Szerintem irigy rám, mert ő neki rosszul megy a fősuli, asszem 4 éve 1,5 év anyagából tudott csak levizsgázni,
és nyelvvizsgája sinccs, szóval szerintem megeszi a penész.
Emellett nagyképű magára, pedig ilyen rokker féle volt, szóval egy nőies darabot fel nem venne... és 100% hogy jobban nézek ki nála és szebb is vagyok, na meg okosabb is, mert én tanulok,ő meg csak úgy csinál, mintha tanulna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!