Ciki-e albérletben lakni?
Kb. 6 éve lakom a szülőktől külön, de amikor megkérdezi valaki, hogy miért lakom albérletben olyan ciki,mert a szüleim és az egész családom is Budapesten lakik.
Ez idő alatt többször kellett költöznöm, mert a netről kerestem albikat, és sokszor átvertek, hazudtak nekem. Csak egy pár: az egyik fiú ki akart kezdeni velem, a másik füvet szívott a szobájában, a többi volt, hogy direkt idegesített, kötözködött, próbált kioktatni, lenézni. Amikor elegem lett bye-bye-t mondtam ezeknek. De nem ciki, hogy év alatt laktam vagy 10 albérletben? Mit gondoltok erről?
Nem kanyarodtam el, mert az a ciki, hogy a saját pénzemért, más idegennek a leugatását kell hallgatnom! És én ha kinyitom a számat, akkor én legyek a szemét bunkó, pl. múltkorbeszólt hogy mosogatási undorom van, ami nem is igaz, mert max. 1 nap amíg pár poharat elviselek, és utána is többször elmosogattam amit itthagyott.
Szóval ezért kérdezhem, mert úgy érzem magamat, mint egy hülye, akivel bárki szórakozhat, miközben egy vagyont fizetek!!!
"Hát ha még fiatal egyedülálló valaki, akkor nem, de amikor már felnőtt, családos emberek laknak albérletben, az akkor már az sztem....."
Az sem az. Nézd meg a színészeket, hírességeket. Rengetegen laknak közülük albérletben. Az én anyám jól kereső, független nő, mégis albérletben laktunk 16 éves koromban, mert egy másik városba kötötte a munkája.
nem ciki csak felelőtlenség. nincs biztos hajlék a fejed fölött mert bármikor közölhetik veled h költözz ki, és saját lakásod törlesztőrészleteit még mindig értelmesebb lenne fizetni mint az albérletre...
az h ennyi albérletet jártál meg ennyi idő alatt meg azt mutatja h neked sem jó ez így, csak sodródsz ide-oda, inkább döntsd el h mit is szeretnél mert ez így nem jó sztem.
Jó, de egy lakáshitelhez biztos állás, és alaptőke is kell, csak úgy pénz nélkül nem lehet ebbe sem belefogni, emellett még két évig legalább tanulni fogok lehet, szóval hiába dolgozok mellette, nem lehet annyit félretenni, mert kell a pénz ruhákra is, rongyokban sem járhatok, stb.
De igaz, ez így nem normális, nem is laknék albérletben, ha lenne bármi más lehetőségem.
Előbb utóbb úgyis csak a lakáshitel segíthet, mert az albérlet pénzkidobás, egyetértek, ilyen szempontból. Viszont nincs más választásom. A családomban senkinél sem lakhatok. pl. a nagymamám rámfogta többször, hogy drogos vagyok, oda azért nem mehetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!