Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha a barátommal a szüleim ágyában alszunk?
Figyelt kérdés
augusztusban elutaznak a szüleim 1 hétre, addig üres lesz a ház, ezért a barátomat áthívtam, hogy aludjon itt. 8 hónapja vagyunk együtt, a szüleim tudnak róla, de személyesen még nem találkoztak vele. Az én ágyam viszont egyszemélyes, és nem lenne kényelmes kettőnknek, szerintetek nem gáz, ha lecserélek minden ágyneműt a szüleim ágyáról és ott alszunk addig?2011. júl. 24. 22:30
2/6 anonim válasza:
szerintem csak akkor ha ágyneműt cseréltek magatok előtt-után is. egyébként ha titeket nem zavar, miért ne. mondjuk a szülők lehet nem lelkesednének az ötletért. bár nem tudom milyenek. :)
3/6 anonim válasza:
Fura, de hát ne áruljátok el nekik :)
4/6 anonim válasza:
hát szerintem várd meg még elutaznak, lehet 4en kényelmetlen lenne.
5/6 anonim válasza:
Szerintem igen, legalábbis én erre nagyon allergiás vagyok, ha mások kufircolnak az ágyamban (az egyetem alatt az albérleteimben volt erre példa, nagyon pipa voltam. Legalább akkor úgy csináljátok, hogy új ágyneműt húztok, utána meg lehúzzátok...
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem beszólásképpen, de apád helyében én sem szeretnám, ha a saját lányomat a saját ágyamban dugosgatná valaki...maradjatok az egyszemélyesben, vagy földön alszotok, avgy bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!