Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal épp hülyültünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal épp hülyültünk, csikiztük egymást stb. Amikor 1x belevágott a hasamba és valami kis baki kicsuszott ott alul...Ez nagyon ciki, ha ilyen történik?

Figyelt kérdés
Azt hittem a föld alá süllyedek szégyenemben. Bár ő azt mondta semmi gond meg jót nevettünk rajta, de azért...Remélem hamar elfelejti. Veletek volt már hasonló a párotok előtt?
2009. febr. 22. 20:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mindig csak a csajok érzik cikinek, mi meg csak jót röhögünk rajta és kész.
2009. febr. 22. 20:09
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztem abszolutt nem gond :)
2009. febr. 22. 20:10
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy idő után természetes lesz...gondolom nem sminkben alszol és magassarkúban járkálsz otthon. Ez ugyanaz a téma...Nameg ha mondta is hogy semmi baj akkor tényleg nincs miért aggódni(persze ne szokj rá:))
2009. febr. 22. 20:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.Bár a helyedben tuti hogy énis paráznék,de elfelejteném dolgot!NE szégyeld!!NEm gáz:)
2009. febr. 22. 20:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott akkor te is nevettél rajta, akkor meg pláne nem!

Egész más valakivel együtt nevetni egy bakin, mint kinevetni, ha bakizott! :)

Amúgy meg történhetne ennél százszor rosszabb is. :)

2009. febr. 22. 20:16
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Bár.. most hogy így másodszor olvasom, nem írtad le egyértelműen, hogy mi is volt az a baki... :)

Szóval ha más jött mint amire gondoltunk, az már cinkes... :)

(1. válaszoló)

2009. febr. 22. 20:18
 7/20 Thurston ***** válasza:
100%
Ez a bizalom legvégső próbája! Ha már el meritek fingani magatokat a másik előtt, csak akkor válik igazán bensőségessé a kapcsolatotok. :D
2009. febr. 22. 20:21
 8/20 A kérdező kommentje:

természetes gázcsere...ennyit mondanék^^

Háth csak furán érzem magam, senki előtt se szeret leégni az ember a szerelme előtt meg pláne nem. És áhh...Talán a legrosszabb rémálmoom XD Abban a pillanatban nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek...inkább nevettem:)

Köszönöm a válaszokat:)

2009. febr. 22. 20:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, csak akkor kicsit kellemetlen, de később nevettek majd, ha még megemlítitek.

Mint ahogyan akkor is elnevettétek magatokat:)

2009. febr. 22. 20:24
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szilveszterkor ketten voltunk itthon a barátommal és amikor már nagyon fáradtak voltunk,elaludtunk :) én nem igazán tudtam aludni,és hallottam,hogy ő 1x 2x pukizott,félálomban,mert közben ölelt.Mai napig emlékszem rá,és egyáltalán nem tartom cikinek,sőt olyan kis aranyos volt:) Egyébként sosem fordult még elő egymás előtt,de nem tartom cikinek,hiszen emberek vagyunk.Bárkivel megesik és tuti a barátod is aranyosnak tartja.

18/l :)

2009. febr. 22. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!