Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal épp hülyültünk, csikiztük egymást stb. Amikor 1x belevágott a hasamba és valami kis baki kicsuszott ott alul...Ez nagyon ciki, ha ilyen történik?
Ha ott akkor te is nevettél rajta, akkor meg pláne nem!
Egész más valakivel együtt nevetni egy bakin, mint kinevetni, ha bakizott! :)
Amúgy meg történhetne ennél százszor rosszabb is. :)
Bár.. most hogy így másodszor olvasom, nem írtad le egyértelműen, hogy mi is volt az a baki... :)
Szóval ha más jött mint amire gondoltunk, az már cinkes... :)
(1. válaszoló)
természetes gázcsere...ennyit mondanék^^
Háth csak furán érzem magam, senki előtt se szeret leégni az ember a szerelme előtt meg pláne nem. És áhh...Talán a legrosszabb rémálmoom XD Abban a pillanatban nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek...inkább nevettem:)
Köszönöm a válaszokat:)
Nem ciki, csak akkor kicsit kellemetlen, de később nevettek majd, ha még megemlítitek.
Mint ahogyan akkor is elnevettétek magatokat:)
Szilveszterkor ketten voltunk itthon a barátommal és amikor már nagyon fáradtak voltunk,elaludtunk :) én nem igazán tudtam aludni,és hallottam,hogy ő 1x 2x pukizott,félálomban,mert közben ölelt.Mai napig emlékszem rá,és egyáltalán nem tartom cikinek,sőt olyan kis aranyos volt:) Egyébként sosem fordult még elő egymás előtt,de nem tartom cikinek,hiszen emberek vagyunk.Bárkivel megesik és tuti a barátod is aranyosnak tartja.
18/l :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!