Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal épp hülyültünk, csikiztük egymást stb. Amikor 1x belevágott a hasamba és valami kis baki kicsuszott ott alul...Ez nagyon ciki, ha ilyen történik?
Velem is volt már ilyen. jól elszégyelltem magam, majd kinyögtem egy bocsit...
De a legmurisabb az volt, amikor a párom össze-vissza kalandozott a nyelvével és megnyalta a hónaljamat, ami izzadásgátlós volt, ami iszonyatos xar ízű. Na olyan képet vágott, hogy sosem felejtem el :D Hatalmasat nevettünk mindketten :D Az ilyet nevetéssel kell lereagálni és örök emlék marad, amin jót lehet derülni évek múltán is.
Így már én is csúnyán beégtem sajna... Éppen aludtam, ő pedig ölelt hátulról, de ébren volt Tv-t nézett. És hát arra ébredtem fel, hogy kijött egy puki:S inkább úgy csináltam, mint aki alszik! XD
Ő viszont utána adott egy puszit, szóval biztos nem tartotta annyira gáznak... De nekem égett titokban rendesen a fejem utána!:D
utolsónak: ilyen velem is volt. :D Vagyis hasonló... Nagyban magyarázott valamit, én meg közbe akartam szólni, és ahogy kinyitottam a számat, egy böff jött ki. :) Aztán persze mindketten elkezdtünk nevetni. Mikor lehiggadtunk pár perc után, ő is büfögött egyet, csak előtte még szólt is: "Figyelj" - és természetesen nem azt vezette be, h ő most büfögni fog. :)
A kérdezőnek pedig: emlékezz csak filmekre! biztos láttál már olyan filmet, tipikus jelenet. (Szerintem Ernest filmekben) ülnek a srácok egy bunkerban, és fingversenyt rendeznek. Nem kell részletezni. Ezek a dolgok a fiúknak viccesek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!