Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal épp hülyültünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal épp hülyültünk, csikiztük egymást stb. Amikor 1x belevágott a hasamba és valami kis baki kicsuszott ott alul...Ez nagyon ciki, ha ilyen történik?

Figyelt kérdés
Azt hittem a föld alá süllyedek szégyenemben. Bár ő azt mondta semmi gond meg jót nevettünk rajta, de azért...Remélem hamar elfelejti. Veletek volt már hasonló a párotok előtt?
2009. febr. 22. 20:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) Megnyugtatóak a válaszok:)
2009. febr. 22. 21:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt már ilyen. jól elszégyelltem magam, majd kinyögtem egy bocsit...

De a legmurisabb az volt, amikor a párom össze-vissza kalandozott a nyelvével és megnyalta a hónaljamat, ami izzadásgátlós volt, ami iszonyatos xar ízű. Na olyan képet vágott, hogy sosem felejtem el :D Hatalmasat nevettünk mindketten :D Az ilyet nevetéssel kell lereagálni és örök emlék marad, amin jót lehet derülni évek múltán is.

2009. febr. 22. 21:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Így már én is csúnyán beégtem sajna... Éppen aludtam, ő pedig ölelt hátulról, de ébren volt Tv-t nézett. És hát arra ébredtem fel, hogy kijött egy puki:S inkább úgy csináltam, mint aki alszik! XD

Ő viszont utána adott egy puszit, szóval biztos nem tartotta annyira gáznak... De nekem égett titokban rendesen a fejem utána!:D

2009. febr. 22. 22:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
almunkban mindannyian pukizunk, mi zarja ki, hogy a parunk akkor epp nem volt fonn? :) elofordul ez..
2009. febr. 23. 05:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi para nincs ezzel, előfordul :) Engem is egyszer nagyon csikizett a barátnőm, és véletlenül kicsúszott egy kis galamb, de az eredménye csak egy közel fél órán át tartó röhögőgörcs lett :) F/18
2009. febr. 23. 10:00
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. febr. 23. 10:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiúk csak nevetnek 1et rajta(jó nagyot)de addig tartott ... amúgy természetes biológiai folyamat bárkivel bárhol előfordulhat.
2009. febr. 23. 10:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze akkor pár percig nekem s égne a fejem, de aztán túl tenném magam rajta, röhögnék én is. Amúgy én meg egyszer véletlen beleböfögtem a barátom szájába :/:D Na az sem volt valami kellemes élmény. Na de kiröhögtük magunkat és el lett felejtve a dolog.
2009. febr. 24. 09:04
 19/20 anonim ***** válasza:

utolsónak: ilyen velem is volt. :D Vagyis hasonló... Nagyban magyarázott valamit, én meg közbe akartam szólni, és ahogy kinyitottam a számat, egy böff jött ki. :) Aztán persze mindketten elkezdtünk nevetni. Mikor lehiggadtunk pár perc után, ő is büfögött egyet, csak előtte még szólt is: "Figyelj" - és természetesen nem azt vezette be, h ő most büfögni fog. :)

A kérdezőnek pedig: emlékezz csak filmekre! biztos láttál már olyan filmet, tipikus jelenet. (Szerintem Ernest filmekben) ülnek a srácok egy bunkerban, és fingversenyt rendeznek. Nem kell részletezni. Ezek a dolgok a fiúknak viccesek. :)

2009. febr. 24. 15:20
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2009. febr. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!