Ciki, ha még mindig egy szobában alszunk?
én F/14, nővérem L/23 és még mai napig egy szobánk van.. persze ágy, számítógép, íróasztal mind külön van, csak a szoba nem.. a nővérem tervezi hogy elköltözik albérletbe apámhoz, mert apám már külön költözött anyám miatt..
szerintetek ciki, hogy most költözik el a nővérem?
Hát nem is hogy ciki, mert most az hogy ciki kit érdekel?Mindenkinek az a természetes,ami jó neki.
Akkor van baj,ha te érzed,hogy nem kellemes már számodra..
Pl:Velem anyu 4 napot aludt velem, igaz egy ágyba, de én nem bírtam aludni,mert nem szeretem ha benn vannak nálam.
Ha téged nem zavar, és nővéred sem akkor ne érdekeljen,hogy ciki-e:)
De neki lehet kellemetlen,már felnőtt nő,nem a kisöccsével akar egy szobába aludni:)Van magánélete is.
Előttem szólókkal értek egyet. Cikinek semmiképpen nem ciki. Gondolom, anyukátok sem jószántából intézte így, ha lenne több helyetek, nyilván adna nektek külön szobát.
Nővéredtől sem ciki, hogy most költözik el. Én még idősebb voltam (25), mire sikerült különköltöznöm a szüleimtől. De ismerek olyan lányt, aki elmúlt 30, és még mindig a szüleivel él, mert nincs hová mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!