Tényleg furcsa és sajnálatra méltó, hogy külön szobában alszunk a férjemmel, mert horkol?
Egy másik kategóriában leírtam, hogy mi bizony külön alszunk, mert a horkolásától nem tudnék aludni.
Erre olyan megjegyzések érkeztek, hogy ez milyen szánalomra méltó, sajnálatos, stb. Tényleg az volna? Szerintem sokkal rosszabb lenne, ha kialvatlan, ideges, türelmetlen, és frusztrált lennék.
én nem tudnék külön aludni, és nem is akarnék.
de ezt mindenkinek a magánügye
Nekem anyukám horkol nagyon erősen, apám meg szuszog, szintén jó erősen. Nekik ez gondolom, nem okoz problémát, de mikor a nagyszülőknél voltunk, egy szobában aludtunk, illetve ŐK aludtak, én nem tudtam. Sok év után se szoktam meg és nem tudok horkoló emberrel egy szobában aludni, kivéve, ha én alszom el előbb, de én általában nehezen alszom el, szóval ritka eset az, ha előbb elalszom másnál.
Ennyit arról, hogy a horkolást meg lehet szokni. :-) Nem mindenki tudja megszokni.
Plusz én minden neszre fel tudok ébredni, ez jó is, meg nem is, amikor nagyon fáradt vagyok és hajnalban hangos a család, akkor rossz, próbáltam füldugóval aludni, de zavart.
Valóban egészségügyi probléma állhat a horkolás hátterében, esetleg ezt megnézethetitek, az emberek nem szoktak vele foglalkozni, mert alapvetően nem komoly, de ha megszüntethető végleg, mindenféle eszköz nélkül, akkor meg lehetne próbálni.
Nem gond az, ha külön alszotok, mikor kicsik voltunk öcsémmel és sokat betegeskedtünk, az én szüleim is külön aludtak, anyu aludt velünk, apám, mivel korábban kelt, később jött haza, egyedül a másik szobában. Mi ezt a problémát oldottuk meg így.
Ne foglalkozz mások véleményével, de ha csak a horkolás a gond, akkor esetleg járjatok utána, hogy megszüntethető probléma okozza-e a párodnál a horkolást, gondolom, jobb lenne mellette ébredni, és ha nem horkolna, együtt aludnátok. :-)
1. Magánügy, tehát annak, aki esetleg szánalmasnak találná, nincs köze hozzá. (nincs könnyebb, mint kívülről ítélkezni arról, szorítja-e a másikat a 'cipője')
2. Nem vagytok összenőve, egy passzív állapoton nincs mit megosztani egymással.
3. Lehet más megoldást keresni, de magam nem tartanám a mai világban célszerűnek, hogy tök süketen aludjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!