Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg furcsa és sajnálatra...

Tényleg furcsa és sajnálatra méltó, hogy külön szobában alszunk a férjemmel, mert horkol?

Figyelt kérdés

Egy másik kategóriában leírtam, hogy mi bizony külön alszunk, mert a horkolásától nem tudnék aludni.

Erre olyan megjegyzések érkeztek, hogy ez milyen szánalomra méltó, sajnálatos, stb. Tényleg az volna? Szerintem sokkal rosszabb lenne, ha kialvatlan, ideges, türelmetlen, és frusztrált lennék.

2009. nov. 26. 09:23
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Megszokni a horkolást? Azért ez nem ilyen egyszerű!

Eleinte mindig szóltam neki, hogy ne horkoljon, vagy forduljon át, de ez nem vezetett eredményre. Egy idő után már ő sem tudott nyugodtan aludni, mert tudta, hogy zavar. Így mindketten beláttuk, hogy jobb a külön szoba. Szóval nem büntetésből lett száműzve a hálóból, mint ahogy valaki itt utalt rá...

Egyébként nagyon jó, harmonikus a kapcsolatunk, és az égvilágon semmi problémát nem okoz a különalvás.

Szerintem sokan alszanak így, hasonló okok miatt, csak nem vallják be! - mert a mi kultúránkban éjszaka a férjnek a feleség mellett a helye.

2009. nov. 26. 10:20
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Szia! ha annyira horkol a férjed akkor megértelek teljes mértékben.Az én férjemet 2 hete műtötték orrsövény ferdülés miatt.úgy horkolt mint egy.... katasztrófa volt a kislányunk sokszor felébredt rá aki a másik szobában alszik, én meg bökdöstem állandóan.most még nincs teljesen meggyógyulva az orra de már lényegesen halkabban horkol mint azelőtt.Azt mondta h ha tudja mennyire fáj a műtét után akkor nem műttette volna meg magát...
2009. nov. 26. 10:22
 13/27 anonim ***** válasza:
80%
nehogy ebből ügyet csinálj. ha külön alszotok mert különben nem tudnál aludni ebben semmi rossz nincs. attól még ugyanúgy szerethetitek egymást. sok házaspár együtt alszik de amúgy el sem tudják egymást viselni, na most akkor melyik a jobb? :) valahol olvastam egy cikket arról, hogy tulajdonképpen alvás szempontjából nem is annyira jó dolog együtt aludni valakivel, mert minden mocorgás zavarhatja a másik alvását. de hát ez is attól függ ki mennyire alszik mélyen. De a lényeg, hogy ne foglalkozz azzal ki mit mondd, az a fontos , hogy nektek jó legyen!
2009. nov. 26. 10:24
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Szerintem enkinek semmi köze hozzá. Ha Te így tudsz csak aludni, ez nem baj. Erről a régi vicc jut eszembe . Tanulságos.

Egy házaspár régóta külön alszik x ok miatt (mondjuk horkolás). Egy barátnője tapintatosan kérdezgeti az asszonykát, hogy "figyelj, dehát ha a férjed szexelni akar, akkor mi van?" Egyszerű-válaszol az asszony- füttyent egyet, és én akkor tudom, hogy mit szeretne. Jó, jó-erősködik tovább a barátnő,-de mi van akkor , ha Te akarsz szexelni? Elmosolyodik az asszony: akkor csak annyit kérdezek: "fütyültél, drágám?" Nem kell elítálni az embereket. az hogy nem alszanak együtt, még nem jelenti azt, hogy külön élnek!

2009. nov. 26. 10:34
 15/27 anonim ***** válasza:
78%

Mi is külön alszunk a horkolás miatt, mégis szeretjük egymást. Füldugót nem használok, mert a kislányra én figyelek, bármi van én hallom meg előbb.

A párom mondta, hogy aludjunk külön, mert már Ő is felkelt a saját horkolására. Mondtam Neki, hogy menjen orvoshoz, de Ő nem akar. Azóta is mondogatom, remélem sikerül "betörnöm" a makacsságát.:)

De poént is csinálunk az egészből! Megkérdem, hogy hazakisér-e, esetleg átmehetek hozzá bélyegalbumot nézegetni, stb.

Más véleményével meg nem foglalkozunk. Szerintem minden családban vannak olyan dolgok, amin valaki más kiakad. Magánügy, nekünk így a jó.:)

2009. nov. 26. 10:44
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem gáz külön aludni. Bár ha az intim részét megoldjátok máskor, így el lehet lenni, ha a férjet sem zavarja.

És addig magánügy, míg a kedves kérdező közügyet nem csinál belőle.

Vannak a tiédtől eltérő vélemények, amit ha leírnak, nem kéne megsértődve újra kiírni a kérdést abban reménykedve, hogy most esetleg nagyobb %-ban jön HELYES VÁLASZ. Szerintem.

2009. nov. 26. 11:10
 17/27 anonim ***** válasza:
81%

Mi is külön alszunk,de tényleg csak alszunk!!

Mind a két szobában meg van vetve az ágyam és este a férjem mellett alszom el.Ha felébredek,hogy horkol,csak szépen átsétálok a másik szobába és alszom tovább.Reggel,mikor felébredtem félig,visszabújok mellé és ott ébredek fel rendesen!

Amúgy hiába van jóban-rosszban,emberi szükséglet az alvás!Ha nem aludnánk,úgy kikészülnénk,hogy napközben menne tönkre a kapcsolatunk...Az akkor egy fokkal jobb lenne,mert végülis együtt alszunk?!

2009. nov. 26. 11:12
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk így kezdődött: külön ágy, külön szoba, külön zseb és külön asztal. A válóperi tárgyaláson minden tisztázódott.
2009. nov. 26. 11:29
 19/27 anonim ***** válasza:
58%
Apukám is horkol, elég hangosan, de anyu elintézte annyival, hogy füldugóval alszik. Tudod ők szeretik egymást így próbálták megoldani a helyzetet és nem alibi ként használni, hogy ne kelljen a másik közelében lenni.
2009. nov. 26. 11:30
 20/27 anonim válasza:
83%
En mindent elkovetnek hogy ne keljen kulon aludnom, akar orvosi beavatkozast is...de mindenki maga tudja. Szamomra ez fontos. Egyebkent mostanaban tobb ilyen kapcsolatot is hallottam , ahol kulon alszanak, es ledobbentem. En mar csak ilyen vagyok, aki mas modszerekhez folyamodna megoldasert. De mindenki maga tudja.
2009. nov. 26. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!