Tényleg furcsa és sajnálatra méltó, hogy külön szobában alszunk a férjemmel, mert horkol?
Egy másik kategóriában leírtam, hogy mi bizony külön alszunk, mert a horkolásától nem tudnék aludni.
Erre olyan megjegyzések érkeztek, hogy ez milyen szánalomra méltó, sajnálatos, stb. Tényleg az volna? Szerintem sokkal rosszabb lenne, ha kialvatlan, ideges, türelmetlen, és frusztrált lennék.
Megszokni a horkolást? Azért ez nem ilyen egyszerű!
Eleinte mindig szóltam neki, hogy ne horkoljon, vagy forduljon át, de ez nem vezetett eredményre. Egy idő után már ő sem tudott nyugodtan aludni, mert tudta, hogy zavar. Így mindketten beláttuk, hogy jobb a külön szoba. Szóval nem büntetésből lett száműzve a hálóból, mint ahogy valaki itt utalt rá...
Egyébként nagyon jó, harmonikus a kapcsolatunk, és az égvilágon semmi problémát nem okoz a különalvás.
Szerintem sokan alszanak így, hasonló okok miatt, csak nem vallják be! - mert a mi kultúránkban éjszaka a férjnek a feleség mellett a helye.
Szia!
Szerintem enkinek semmi köze hozzá. Ha Te így tudsz csak aludni, ez nem baj. Erről a régi vicc jut eszembe . Tanulságos.
Egy házaspár régóta külön alszik x ok miatt (mondjuk horkolás). Egy barátnője tapintatosan kérdezgeti az asszonykát, hogy "figyelj, dehát ha a férjed szexelni akar, akkor mi van?" Egyszerű-válaszol az asszony- füttyent egyet, és én akkor tudom, hogy mit szeretne. Jó, jó-erősködik tovább a barátnő,-de mi van akkor , ha Te akarsz szexelni? Elmosolyodik az asszony: akkor csak annyit kérdezek: "fütyültél, drágám?" Nem kell elítálni az embereket. az hogy nem alszanak együtt, még nem jelenti azt, hogy külön élnek!
Mi is külön alszunk a horkolás miatt, mégis szeretjük egymást. Füldugót nem használok, mert a kislányra én figyelek, bármi van én hallom meg előbb.
A párom mondta, hogy aludjunk külön, mert már Ő is felkelt a saját horkolására. Mondtam Neki, hogy menjen orvoshoz, de Ő nem akar. Azóta is mondogatom, remélem sikerül "betörnöm" a makacsságát.:)
De poént is csinálunk az egészből! Megkérdem, hogy hazakisér-e, esetleg átmehetek hozzá bélyegalbumot nézegetni, stb.
Más véleményével meg nem foglalkozunk. Szerintem minden családban vannak olyan dolgok, amin valaki más kiakad. Magánügy, nekünk így a jó.:)
Szerintem gáz külön aludni. Bár ha az intim részét megoldjátok máskor, így el lehet lenni, ha a férjet sem zavarja.
És addig magánügy, míg a kedves kérdező közügyet nem csinál belőle.
Vannak a tiédtől eltérő vélemények, amit ha leírnak, nem kéne megsértődve újra kiírni a kérdést abban reménykedve, hogy most esetleg nagyobb %-ban jön HELYES VÁLASZ. Szerintem.
Mi is külön alszunk,de tényleg csak alszunk!!
Mind a két szobában meg van vetve az ágyam és este a férjem mellett alszom el.Ha felébredek,hogy horkol,csak szépen átsétálok a másik szobába és alszom tovább.Reggel,mikor felébredtem félig,visszabújok mellé és ott ébredek fel rendesen!
Amúgy hiába van jóban-rosszban,emberi szükséglet az alvás!Ha nem aludnánk,úgy kikészülnénk,hogy napközben menne tönkre a kapcsolatunk...Az akkor egy fokkal jobb lenne,mert végülis együtt alszunk?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!