Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok túlérzékeny vagy...

Én vagyok túlérzékeny vagy ebben az esetben legalább egy bocsánatkérés elvárható lenne?

Figyelt kérdés
Elég csúnyán összevesztem a férjemmel, mert tönkretette néhány konyhai edényemet. A teflonos edényekhez fém merőkanalat stb. használt és összekarmolta őket. Mikor ezt megláttam elsírtam magam. Az edényeket anyukáméktól kaptam ajándékba erre és a következő évre összevont ajándékként, karácsonykor akartam őket először használni. Már évek óta ezekre vágytam, de nem engedhettem meg őket magamnak. A párom szerint felesleges így kiakadni néhány edény miatt.
2012. nov. 28. 16:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Az edények tönkretétele csak a jéghegy csúcsa volt. A legjobban az bánt, hogy anyukámék egy évig spóroltak így a nagy semmire.

Ő szabin volt én meg a kórházban, mert most született a másdoik gyermekünk és mivel akadt néhány apróbb probléma, így a 3 nap helyett 10 napig voltunk bennt. Hazaérve a halom mosatlan és iszonyú rumli fogadott, mint kiderült a haverjai átjöttek beszélgetni és sörözgetni (az üres dobozokat elnézve), de így legalább már értem, hogy a nagyobb gyekőcöt miért passzolta le 2 nap után anyukáméknak. Egyébként anyukám minden nap főzött neki és a fagyasztóban és a hűtőben is hagytam neki főtt ételt, de ezeket nem ette, hanem inkább főzött.

Ezzel a viselkedésével és a reakciójával eléggé meglepett, mert nem ilyennek ismertem meg.

2012. nov. 29. 07:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem vagy túlérzékeny,sőt.

Te bennvagy komplikációk miatt a korházban az újszülött gyereketekkel ő pedig disznóólat csinál és tönkreteszi a karácsonyi ajándékod?

Ha az én párom lenne,karácsonyig maszekolhatna hogy vegyen újat (nem,nem a rendes fizujából).

Bár párom nem áll neki úgy főzni hogy van mosatlan,előbb szépen elmosogat mindent,óvatosabban mint én (külön fém dörzsi,külön műanyag dörzsi,és van amit áztat és sosem dörzsizne:D)

2012. nov. 29. 08:57
 23/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Így egy kicsit más a helyzet. De az előzményeket nem írtad le!

Nincs baj a fejemmel és nem akarok jobbnak tünni, egyszerűen csak engem nem verne földhöz az edény dolog.

De nem írtad, hogy az anyukádék erre mennyit spóroltak és azt sem, amit az utolsó hozzászólásodban írtál.

Ebben az esetben nagyon komolyan leülnék a férjemmel beszélgetni. Hogy hogy is gondolja a dolgokat?

2012. nov. 29. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!