Ha nem szívből jön a bocsánatkérés akkor megtegyem?
Véletlenül beszóltam anyámnak. Nem akartam hangosan mondani,de kicsúszott a számon. Nagyon berágott rám,felpofozott és felküldött a szobámba.
Azon vesztünk össze h én megettem reggelire a müzlit meg a tejet,és az a birkozó bátyámé lett volna. Ő versenyszerüen birkozik,és itthon minden jobb kaja őt illeti. Anyám nekem esett h milyen jogon ettem meg a müzlit,az nem az enyém volt,nekem vett parizert. Mondtam neki h megkívántam azért ettem meg. Piti dolog,mégis elkezdtünk kiabálni egymással és kicsúszott a számon h " fa.sza anya vagy,az egyik gyereked annyit zabálhat amennyit akar,a másik meg csak lesheti"
Bocsánatot kéne kérnem,de úgy érzem igazam van. Azért mert én nem versenyzek és nem sportolok,már nem is számítok neki. Nem jönne szívből a bocsánatkérésem,csak gépi bocsánat lenne.
Hogyam mondjam meg neki? nem mehetek le a szobából amig ő nem hív,ugyh még lemenni se merek
Én se szívesen teszem meg,de muszáj. Elvégre az anyám,én meg csak gyerek vagyok.
Ő veszi a kaját biztosítja h tiszta ruháim legyenek,legyen hol aludnom,stb... Nem szabad vele így beszélnem.
Szerintem is várj még egy kicsit, hátha te is átértékeled. Mindenesetre ha tényleg így van ahogy írtad, elgondolkodtató az egész.
Ugyanakkor lásd meg azt is, hogy ott volt még az a két szó is, hogy "neked vettem" (valamit) ... Ergo ellát, költ rád, FELnevel önzetlenül téged is, úgyhogy nem árt megbecsülni, bármennyire is nem tetszik egyes lépése.
Pláne, hogy egy csicska müzli miatt le "f*sza" anyáztad, holott ő életének jórészét rátok áldozza.
van pénz így kajára,csak mindig bátyám kapja a jobbat,finomabbat. Mert ő birkozik,és kell neki az energia,az az övé volt egyedül. Nekem abból nem szabadott volna ennem. Az enyém a parizeres kenyér lett volna.
De tökre megkívántam és megettem ami volt,már elég kevés volt egyébként,tesóm azzal jól se lakott volna.
Tudom h ellát meg minden,és nem is akartam hangosan kimondani,de kicsuszott a számon.
7 éve h bátyám elkezdett sportolni,meg birkozni versenyszerüen azóta ez van. Eddig még sose szóltam miatta.
én is mindig megkérdezem ha vmit megennék h ebből lehet e enni. ma a müzlit is csak azért ettem meg,mert azt hittem h kehet belőle enni,meg elég kevés volt,a bátyám jól se lakott volna tőle.
Hát nálunk nincs kompenzálás. Ez se jó így sztem. Én csak azt látom h neki mindent,ő azt eszik amit akar és annyit amennyit akar,nekem meg mindig meg kell kérdeznem h ehetek e ebből vagy abból.
Eddig sose szóltam ez miatt,és most se akartam hangosan mondani. csak ugy magamba gondoltam,de véletlenül kicsuszott a számon.
Anya még mindig nem szólt h lemehetek,pedig minnél elöbb túl akarok esni ezen a bocsánatkérésen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!