Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem jön szívből a bocsánatk...

Ha nem jön szívből a bocsánatkérés, akkor is mondanom kell?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 14:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Attól függ miért kérsz bocsánatot.
2011. márc. 5. 14:11
 2/35 anonim ***** válasza:
Helyzetfüggö, meg föleg attol függ kinek mondod :)
2011. márc. 5. 14:11
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi a célod. Döntsd el, hogy mit akarsz elérni az adott embernél, mire van nála szükséged (ki akarsz-e békülni vagy sem). Ez alapján dönts.

Én néha akkor is bocsánatot kérek, ha úgy érzem nekem van igazam, de inkább békét akarok. Néha meg akkor se ha nem vagyok biztos az igazamban de nem érdekel, hogy a másiknak ez rosszul esik-e és kibékülünk-e.

2011. márc. 5. 14:13
 4/35 A kérdező kommentje:

anyukámtól kell bocsánatot kérnem mert csúnyán beszéltem vele :S de megvolt rá az okom.

Nevetségesnek érzem h egy ilyen gagyi bocsit odavágjak,mikor szerintem neki kellene tőlem bocsánatot kérnie. de nekem kell megtennem,mert hát én vagyok a gyerek

2011. márc. 5. 14:14
 5/35 anonim ***** válasza:
32%
hát én nem gagyit vágnék oda, ha megbántottad (akármivel) akkor kérj bocsánatot, anyukád csak 1 van
2011. márc. 5. 14:16
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy bocsánatot kérsz azért, mert csúnyán beszéltél vele, de változatlanul úgy érzed, neked is igazad volt ebben a vitában.
2011. márc. 5. 14:20
 7/35 A kérdező kommentje:

tolvajnak neveztem :S mire ő megvert. Még tegnap este volt,azóta nem beszélünk egymással.

Most volt a szülinapom,dédimtől kaptam 2000Ft-ot. Amúgy nem kapok pénzt sose,csak szülinap meg karácsony,és azt is csak a déditől. este vettem észre h nincs meg a pénzem,mikor kérdeztem tőle h hol van,kiabált velem,h szerintem miből vásároltam volna(vett egy kg kenyeret meg 10 dkg parizert) megh én mit zabáltam volna egész nap. mikor számon kértem h jó,de ez nem ennyibe kerül,meg miért nem lehetett elkérni,akkor láttam h van még nála vagy 3 doboz cigi is! erre bepipultam és odavágtam h tökjó,h egy szemét tolvaj az anyám

2011. márc. 5. 14:22
 8/35 anonim ***** válasza:
94%

Az ennivaló (ha anyukád munkanélküli stb.) jogos, de szólnia kellett volna neked, elmagyarázni, hogy nincs pénz, nem ilyen sunyin elvenni.

A cigaretta nem jogos, pláne nem 3 doboz.

Ha amúgy ver stb. akkor szavak szintjén kérj bocsánatot, de feltétlenül mondd el a dédidnek (ha csak nem már nagyon öreg és beteg, és csak felzaklatnád!!!) hiszen azt a pénzt Neked adta.

2011. márc. 5. 14:25
 9/35 anonim ***** válasza:
27%

Mindenképpen bocsánatot kell kérned, amiért így beszéltél vele! De tedd hozzá, hogy persze hogy odaadtad volna a pénzt, csak máskor szóljon neked! Ő sem örülne, ha te szedegetnél ki a pénztárcájából ezt-azt..

Nem volt szép dolog, hogy csak úgy elvette, de ha ilyen csak most fordult elő, akkor valószínűleg kellemetlennek érzi, hogy "lopott" tőled, ezért volt ilyen támadó.

A verést nem támogatom.. de amit mondtál, az nagyon-nagyon tiszteletlen volt! Ő nevelt és ő tart el téged, 2000 forint miatt hogy vághatsz ilyesmit a fejéhez?

2011. márc. 5. 14:26
 10/35 anonim ***** válasza:
És máskor ha kapsz pénzt, ne szólj róla anyukádnak, és jó alaposan dugd el, olyan helyre, ahol nem találja meg. Olyan helyre tedd, amiről nem gondolná, pl. tedd bele egy cd borítójába, vagy könyvbe. Könyvet gondolom úgysem fog, az intelligenciája alapján :P
2011. márc. 5. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!