Ha nem jön szívből a bocsánatkérés, akkor is mondanom kell?
az eöbb kimentem a konyhába,kérdezte h nem akarok mondani vmit,mondom,de : bocsánat.
Erre elzavart h milyen bunkó vagyok
"neki sem lehet egyszerű az élete, ha ennyire rá lehet szorulva a te kis 2000 Ft-odra."
Cigit vett belőle. Aki csóró, ne dohányozzon, főleg ne a gyereke pénzén.
Mondjuk anyukádat ez krvára nem érdekli. Még elvárja, hogy te kérj bocsánatot, undorító....!
30/N (mielőtt azzal vádolnak meg, hogy tizenéves vagyok)
Őszintén szólva vissza-vissza jövök ehhez a kérdéshez, de nem tudom mit írjak. Én meg vagyok döbbenve. Ilyen anyák vannak???
Persze láttam én már az utcán anyát, aki úgy bánt a gyerekével, ahogy normális ember a kutyájával sem, de ettől függetlenül mindig meglep, hogy milyen emberek vannak!! Oo
El sem tudom képzelni, hogy hogy reagálnék (reagáltam volna 15évesen) egy ilyen helyzetben... Oo
Azt a sok okost, aki azt írja, ne kérjen bocsánatot, mert azzal helyesnek ítélné amit az anya tett.. Gondolom az ilyen emberek nem tudják felfogni, milyen az amikor a szülő nem a gyerekével együtt dönt a kérdésekben, hanem maga alá helyezi őt a létrán. Teljesen mindegy, mit csinál, a szülőt nem fogja megváltoztatni! Viszont nagyon kellemes tinikora lesz, ha úgy dönt, továbbra is szemét tolvajozza az anyját, vagy felhánytorgatja a pénzes dolgokat. Ez csak abban az esetbe "megoldás", ha a következő 3 évet nem kényszerül vele együtt egy fedél alatt eltölteni. Mert utána csak még jobban elmérgesedik a helyzet, majd jön egymás k*rvázása, aztán nem mehet sehova, nem lehet barátja, stb.
Szóval szerintem ne törődj vele, lépj rajta túl, a pénzed ezentúl tartsd biztos helyen, és ne mérgesítsd tovább a helyzetet, mert csak magadnak ártasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!