Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem jön szívből a bocsánatk...

Ha nem jön szívből a bocsánatkérés, akkor is mondanom kell?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 14:07
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

az eöbb kimentem a konyhába,kérdezte h nem akarok mondani vmit,mondom,de : bocsánat.

Erre elzavart h milyen bunkó vagyok

2011. márc. 5. 15:25
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne kérjél bocsánatot, az csak még jobban megerősíti benne, hogy normális amit csinál (pedig nagyon nem az). A tolvaj az tolvaj, ezen nincs mit szépíteni - még ha az egész kajára kellett volna, akkor is meg kellett volna beszélnie veled, hiszen az a pénz a tiéd. Aki gyereket vállal, az vállaja azt is, hogy gondoskodik róla, és nem a nagymama 2000 forintját lopja el. Szerintem maradj csendben (ilyen ember úgysem fog megváltozni a beszélgetéstől), de nem is kérj bocsánatot. Tedd el a tanulságot, hogy majd ha oda kerülsz, ne legyél ilyen a saját gyerekeddel.
2011. márc. 5. 15:29
 23/35 anonim ***** válasza:
75%
hány éves vagy?
2011. márc. 5. 15:40
 24/35 A kérdező kommentje:
15
2011. márc. 5. 15:42
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

"neki sem lehet egyszerű az élete, ha ennyire rá lehet szorulva a te kis 2000 Ft-odra."

Cigit vett belőle. Aki csóró, ne dohányozzon, főleg ne a gyereke pénzén.

2011. márc. 5. 15:44
 26/35 anonim ***** válasza:
Én buliztam, dohányoztam eleget, de alapból (anélkül is, hogy a gyerekem kis zsebpénzét vegyem el) a képemről lesülne a bőr, ha gyerekem van és úgy költök cigire ráadásul több dobozzal, ahelyett, hogy neki vennék valamit. Nem azt mondom, hogy a szülő mindenről mondjon le, nem tartom helyesnek, ha magának semmit nem vesz, de legalább értelmes dolgot vegyen, ne olyat, amivel megrövidíti az életét, és kevesebbet lesz ott a gyereke, unokája mellett.
2011. márc. 5. 15:47
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk anyukádat ez krvára nem érdekli. Még elvárja, hogy te kérj bocsánatot, undorító....!

30/N (mielőtt azzal vádolnak meg, hogy tizenéves vagyok)

2011. márc. 5. 15:48
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád nem normális!!! ne kérj bocsánatot!!én anyám is csinált már olyat,h elvette ,mert kellett valamire..de nagyon mérges voltam rá,mondtam,h erre nem adok pénzt,saját maga oldja meg a problémát..de adok,ha kell,persze értelmes dolgokra és nem hülyeségre!
2011. márc. 5. 16:06
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva vissza-vissza jövök ehhez a kérdéshez, de nem tudom mit írjak. Én meg vagyok döbbenve. Ilyen anyák vannak???

Persze láttam én már az utcán anyát, aki úgy bánt a gyerekével, ahogy normális ember a kutyájával sem, de ettől függetlenül mindig meglep, hogy milyen emberek vannak!! Oo

El sem tudom képzelni, hogy hogy reagálnék (reagáltam volna 15évesen) egy ilyen helyzetben... Oo

2011. márc. 5. 17:17
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Azt a sok okost, aki azt írja, ne kérjen bocsánatot, mert azzal helyesnek ítélné amit az anya tett.. Gondolom az ilyen emberek nem tudják felfogni, milyen az amikor a szülő nem a gyerekével együtt dönt a kérdésekben, hanem maga alá helyezi őt a létrán. Teljesen mindegy, mit csinál, a szülőt nem fogja megváltoztatni! Viszont nagyon kellemes tinikora lesz, ha úgy dönt, továbbra is szemét tolvajozza az anyját, vagy felhánytorgatja a pénzes dolgokat. Ez csak abban az esetbe "megoldás", ha a következő 3 évet nem kényszerül vele együtt egy fedél alatt eltölteni. Mert utána csak még jobban elmérgesedik a helyzet, majd jön egymás k*rvázása, aztán nem mehet sehova, nem lehet barátja, stb.

Szóval szerintem ne törődj vele, lépj rajta túl, a pénzed ezentúl tartsd biztos helyen, és ne mérgesítsd tovább a helyzetet, mert csak magadnak ártasz vele.

2011. márc. 5. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!