Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene mondanom neki?...

Mit kellene mondanom neki? Vajon szeretne rola beszelni, vagy inkabb ne is hozzam fel?

Figyelt kérdés

Ocsem tegnap bejelentette, hogy meleg! Egy vilag omlott ossze bennem! :( Nem tudtam mit reagaljak ra. Nem akarom megbantani, mert nagyon kozel allunk egymashoz. De en jelenleg ugy erzem mintha mar nem is a tesom lenne, csak egy idegen! :( Ugy erzem nem ismerem. Azt is mondta, hogy rettento nehez volt ezt evekig magaban tartania, nagyon szenvedett, es, hogy most nagy szuksege lenne ram. Es en nem is akarom cserben hagyni, szeretnem tudatni vele, hogy vele vagyok, csak nem is tudom mit kellene neki mondanom.

Azt hittem alszom ra egy napot es konnyebb lesz, de nem, egesz nap ez jar a fejemben. Annyira felreismertem, pedig minden erre mutatott, megis valami eltakarta elolem az igazsagot. :(

Nem birom elhinni...az en kisocsem... !

En nem itelem el a melegeket, de sosem gondoltam volna, hogy pont az en csaladomban...

De jol esett kiirni magambol, nem tudom senkivel sem megbeszelni. :(

2011. júl. 7. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
együtt érzek veled, nem tudom, de én is hasonlóan éreznék...azt hiszem agybajt is kapnék. Nekem sincs bajom a melegekkel de azért ne családon belül...:-S
2011. júl. 7. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, és ő mennyi?
2011. júl. 7. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak annyit mondjál neki, hogy rád mindenben számíthat és ha szeretne beszélni róla, akkor nyugodtan mondja neked!!! Így nem neked kell előhozakodni a témával, hanem, majd ő keres meg vele, lehet már az is elég neki, ha meghallgatod!!!
2011. júl. 7. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Esetleg elmondhatnád neki, hogy minden erőddel azon leszel, hogy segíts neki, csak teljesen meglepett, letaglózott a dolog és először magadban kell helyre tenned a kérdést. Mond el neki, hogy számodra ettől még ugyanolyan fontos, de kell egy kis idő, hogy feldolgozd
2011. júl. 7. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát láss olyannak, amilyen valóban

vagyok. Nem én hazudtam, ha szemed

csak a részt látta bennem, és a jóban,

mely részem, ismerni vélt engemet.

Álmoddal mértél; én az álmodónak

mit mondhatok? Ne légy a börtönöm!

Csalódtál, de ne tarts engem csalónak,

amiért álmaidhoz nincs közöm.

Ugye érted? Attól, hogy megtudtál valamit, ő nem lett más ember. Ugyanaz, aki tegnapelőtt volt, csak te nem ismerted. Nem hiszem, hogy testvérek közt ez lényeges dolog. (Ha a párod jelentette volna be, az lényeges lett volna.) Ha szereted, azt jelenti, hogy elfogadod olyannak, amilyen. Ha meleg, akkor melegnek. Hanem szereted, az meg nem az ő hibája, a szeretet nem kiérdemelni kell, hanem adni.

Szerintem.

Más kérdés, hogy nekem sem tetszik, hogy a melegek kirakják a kirakatba a magánéletüket. Nem érzem odavalónak, én sem rakom ki a sajátomat. Tehát azt kérheted, hogy ne előtted intézze.

2011. júl. 7. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Biztosítsd, hogy számíthat rád és a szeretetedet ez nem befolyásolja! Biztos nehéz lesz, de ne csináld azt amit a legtöbb család! Letagadtatni mindenáron mert ki mit szól! Nehezebb lesz az élete az előítéletek miatt, és sokszor lesz rád szüksége! Míg én megfoghatom a párom kezét az utcán Ő nem teheti majd meg! Ha megcsókolom a párom ezt Ő nem teheti majd meg! Illetve megteheti csak akkor számolnia kell vele hogy megverik vagy beszólnak neki(k)! Támogasd mert biztos neki is nehéz, és biztos megkönnyebbülés hogy elmondhatta neked! Nekem nincs a családomban meleg de a főnököm fia az volt! Milliomosak és letagadtatták a sráccal elvetettek vele egy nőt aki szült neki egy szép fiút kb.12 éves lehet most, mikor nem bírta tovább, elmondta a feleségének, hogy Ő a férfiakat kívánja! A nőben egy világ dőlt össze és öngyilkos akart lenni, nem tudta hogy mivel váltotta ki a férjéből és saját magát hibáztatta! Így a srác ahelyett hogy kiállt volna magáért, 2 életet tett még tönkre pluszban!
2011. júl. 7. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
17%

Ne mondj neki semmit...addig üsd amíg meleg !!!

Ha már nem az akkor abbahagyhatod

2011. júl. 7. 15:11
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a valaszokat! Jol esnek most a segito szavak.

Igen tudom, hogy ugyanaz az ember, de sajnos en most annyira idegennek erzem. Szegyellem is magam emiatt.

Azt hiszem meg varok par napot a beszelgetessel, mert nagyon nehezen dolgozom ezt fel.

2011. júl. 7. 15:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Egyebkent 4evig volt baratnoje, ezert nem is gondoltam volna erre. Igaz nem volt igazi kapcsolat, keveset talalkoztak nagyon, es inkabb baratkent viselkedett a lannyal.

Kerdesre valaszolva 20eves az ocsem, en 23.

2011. júl. 7. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!