Mit kellene mondanom neki? Vajon szeretne rola beszelni, vagy inkabb ne is hozzam fel?
Ocsem tegnap bejelentette, hogy meleg! Egy vilag omlott ossze bennem! :( Nem tudtam mit reagaljak ra. Nem akarom megbantani, mert nagyon kozel allunk egymashoz. De en jelenleg ugy erzem mintha mar nem is a tesom lenne, csak egy idegen! :( Ugy erzem nem ismerem. Azt is mondta, hogy rettento nehez volt ezt evekig magaban tartania, nagyon szenvedett, es, hogy most nagy szuksege lenne ram. Es en nem is akarom cserben hagyni, szeretnem tudatni vele, hogy vele vagyok, csak nem is tudom mit kellene neki mondanom.
Azt hittem alszom ra egy napot es konnyebb lesz, de nem, egesz nap ez jar a fejemben. Annyira felreismertem, pedig minden erre mutatott, megis valami eltakarta elolem az igazsagot. :(
Nem birom elhinni...az en kisocsem... !
En nem itelem el a melegeket, de sosem gondoltam volna, hogy pont az en csaladomban...
De jol esett kiirni magambol, nem tudom senkivel sem megbeszelni. :(
Hát láss olyannak, amilyen valóban
vagyok. Nem én hazudtam, ha szemed
csak a részt látta bennem, és a jóban,
mely részem, ismerni vélt engemet.
Álmoddal mértél; én az álmodónak
mit mondhatok? Ne légy a börtönöm!
Csalódtál, de ne tarts engem csalónak,
amiért álmaidhoz nincs közöm.
Ugye érted? Attól, hogy megtudtál valamit, ő nem lett más ember. Ugyanaz, aki tegnapelőtt volt, csak te nem ismerted. Nem hiszem, hogy testvérek közt ez lényeges dolog. (Ha a párod jelentette volna be, az lényeges lett volna.) Ha szereted, azt jelenti, hogy elfogadod olyannak, amilyen. Ha meleg, akkor melegnek. Hanem szereted, az meg nem az ő hibája, a szeretet nem kiérdemelni kell, hanem adni.
Szerintem.
Más kérdés, hogy nekem sem tetszik, hogy a melegek kirakják a kirakatba a magánéletüket. Nem érzem odavalónak, én sem rakom ki a sajátomat. Tehát azt kérheted, hogy ne előtted intézze.
Ne mondj neki semmit...addig üsd amíg meleg !!!
Ha már nem az akkor abbahagyhatod
Nagyon koszonom a valaszokat! Jol esnek most a segito szavak.
Igen tudom, hogy ugyanaz az ember, de sajnos en most annyira idegennek erzem. Szegyellem is magam emiatt.
Azt hiszem meg varok par napot a beszelgetessel, mert nagyon nehezen dolgozom ezt fel.
Egyebkent 4evig volt baratnoje, ezert nem is gondoltam volna erre. Igaz nem volt igazi kapcsolat, keveset talalkoztak nagyon, es inkabb baratkent viselkedett a lannyal.
Kerdesre valaszolva 20eves az ocsem, en 23.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!