Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem jön szívből a bocsánatk...

Ha nem jön szívből a bocsánatkérés, akkor is mondanom kell?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 14:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem lesz sokkal jobb a viszony, ha évekig hasoncsúszva közelíti meg.
2011. márc. 5. 19:26
 32/35 anonim ***** válasza:
mondjad, ha ettől jobban érzi magát
2011. márc. 5. 19:32
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biztos nem kérnék bocsánatot. Ha tényleg kaját vett volna abból a pénzből, még érthető is lett volna (bár a minimum az hogy legalább szóljon róla). De képes a gyereke szülinapi zsebpénzét bagóra költeni... az ilyen embert nem nézem semmibe. Elkeserítő, hogy ilyen anyák léteznek.

Én a helyedben lesz.rnám a fejét, a kis pénzemet meg eldugnám.

2011. márc. 5. 20:33
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Itt szerintem messzemenőkig nem a nagyi pénzének sorsa a legeggasztóbb, hanem az emberi hozzáállás, ami mögötte van - egymás tiszteletének és a szeretetnek a hiánya, ami különösen egy családon belül borzasztó. Csak azt tudom javasolni - és szívből kívánok sok sikert hozzá -, hogy Te, majd ha eljön az ideje, igazi összetartó családot alapíts, ahol nyoma sincs ennek a mostani légkörnek.
2011. márc. 5. 22:29
 35/35 anonim ***** válasza:
Az emberi/társadalmi kapcsolatok jó része a látszatra épül. Később kismilliószor rá leszel kényszerülve még, hogy jó képet vágj olyan emberekhez és dolgokhoz, akiktől/amiktől okádhatnékod van valójában. Ilyen esetben nem az a lényeg, hogy mit érzel, hanem az, hogy másik mit lát rajtad. Hazudni és ilyen értelemben "szíészkedni" tudni kell. Az "az ami a szíveden, az a szádon" hozzáállással nem fogsz messze jutni az életben. Pl. most elkezdhetsz gyakorolni anyádon. A leírtak alapján egy utolsó szemét és értem a dühödet, de gondold végig hova vezet, ha nyíltan ellenségesen viselkedsz vele. Mi van az ő kezében ellened lehetőségként és mi van a te kezedben ellene. Szvsz részedről most még vesztes meccs ez. Játszd el neki a meghunyászkodó jókislányt és vigasztaljon a tudat, hogy pár év múlva ott hagyhatod a fenébe és nyíltan a képébe röhöghetsz, ha valamit akar tőled utólag. Színlelni tudni kell. Az viszont szégyen, hogy családon belül is. De nem a te szégyened.
2011. márc. 7. 03:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!