Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire utal, ha a férfi sír...

Mire utal, ha a férfi sír bocsánatkérés közben?

Figyelt kérdés

Összekaptunk, hirtelen haraggal kirúgott. Majd jöttek a bocsánat kérő sms-ek. Este 7 körül elmentem hozzájuk. Kapott egy hatalmas lelki fröccsöt (megérdemelte), bocsánatot kért, és elsírta magát, hogy ő milyen egy gazember, és milyen szerencsés is egyben, hogy kibékültem vele.

Ezek szerint nagyon szeret, és megbánta amit tett, vagy csak jól színészkedik?

2010. júl. 19. 06:21
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Háát nálunk amikor az apa egész szabad estéjét a haverral töltötte a kocsmában és erre írtam neki egy smst,hogy ki a fontosabb,sírva kért bocsánatot,hogy nem akarta stb..de azóta sem változott a helyzet
2010. júl. 19. 06:27
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Első vagyok!Mielőtt bárki lehurrogna,hogy sajnálom tőle a szabad estét, a kiruccanásokat elég sűrűn eljátssza,velem és a pici lányunkkal nem sokat foglalkozik!
2010. júl. 19. 06:29
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem elég kiegyensúlyozatlan valaki, ha elöször kirug, utána meg sirva kér bocsánatot - lehet, hogy nem szinészkedik, de ilyen emberrel nem lehet stabil életet feléiteni, mert állandóan a hangulatainak megfelelöen vagy kirug meg megaláz, utána meg csúszik-mászik, hogy azért csak gyere vissza hozzá - a következö kidobásig.
2010. júl. 19. 06:46
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Én is ismerek ilyen "hangulatembert", nem lehet komolyan venni. Eléri, amit akar, aztán meg bocsánatot kér, úgy tesz, mint aki szégyelli magát. De legközelebb újra megteszi, a lényeg, hogy ő jól érezze magát, aztán persze újra bánja a tetteit és képes még sírva is fakadni, hogy ne legyen balhé. Az ilyen ember önző és egoista.

A te esetedben kérdés, hogy mennyire gyakori az ilyen viselkedés, mert akit én ismerek, az rendszeresen eljátsza a bűnbánót, a párja meg olyan naív, hogy mindig elhiszi, hogy az volt az utolsó balhé, az illető megváltozott.

2010. júl. 19. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Barátommal voltak zűrjeim, és volt, hogy elsírta magát, de ugyanúgy folytatta. Tényleg rosszul érezte magát miatta, de nem bírt leállni. (lényegtelen, hogy miért, nem szeretném megosztani, de nem kell véresen komolyra gondolni)
2010. júl. 19. 08:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Az elmúlt 1,5 év alatt csak egyszer sírt a tegnapin kívül. Akkor én akartam elhagyni. Ez tavaly ősszel volt.

Gyakran összekapunk valami apróságon, de ezek ilyen 1-2 órás dolgok, hamar megoldódnak.

2010. júl. 19. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor lehet, hogy a ti esetetek más. Azt tudom, hogy apám ha sírt azért volt, mert sajnáltatta magát. Közben egy rohadt kocsmatöltelék.
2010. júl. 19. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
28%
Nemcsak hülye, de még nyegle is a tetejébe, boccs.
2010. júl. 19. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!