Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok túlérzékeny vagy...

Én vagyok túlérzékeny vagy ebben az esetben legalább egy bocsánatkérés elvárható lenne?

Figyelt kérdés
Elég csúnyán összevesztem a férjemmel, mert tönkretette néhány konyhai edényemet. A teflonos edényekhez fém merőkanalat stb. használt és összekarmolta őket. Mikor ezt megláttam elsírtam magam. Az edényeket anyukáméktól kaptam ajándékba erre és a következő évre összevont ajándékként, karácsonykor akartam őket először használni. Már évek óta ezekre vágytam, de nem engedhettem meg őket magamnak. A párom szerint felesleges így kiakadni néhány edény miatt.
2012. nov. 28. 16:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
nagyon sajnálom, de ne haragudj a férjedre, hisz nem direkt csinálta.
2012. nov. 28. 16:25
 2/23 anonim ***** válasza:
84%

szerintem azért érthető, hogy miért borultál ki...

de beszéld meg vele nyugodtan, mert biztosan nem direkt csinálta!

2012. nov. 28. 16:26
 3/23 anonim ***** válasza:
67%

Hát egy bocsánatkérés elvárható lenne.

Azért akármennyire is csak tárgyak, nekem is felmegy a pumpa, mikor józan paraszti ésszel kéne gondolkodni, meg nem úgy bánni a dolgokkal, mint egy 5 éves és semmi baj nem lenne, de áááá az sem megy. Ráadásul ajándék volt, és nem úgy álltok, hogy csak úgy megveheted megint.

Szerintem a minimum az lenne, hogy esedezik a bocsánatodért.

2012. nov. 28. 16:27
 4/23 anonim ***** válasza:
31%

Tudott róla hogy csak karácsonykor akarod majd használni és hogy nem szabad fémmel hozzájuk érni?

Ha nem, akkor én megelégednék egy szimpla bocsánatkéréssel.

2012. nov. 28. 16:32
 5/23 anonim ***** válasza:
56%

Nem hiszem hogy direkt csinálta volna, és azt sem hiszem hogy örült volna a történteknek.

Persze hogy ki vagy akadva, de előfordul.

2012. nov. 28. 16:33
 6/23 anonim ***** válasza:
70%

A 21. században van még olyan civilizált, min. 8 általánost végzett felnőtt ember, aki fém merőkanalat használ teflonos edényhez?

Hát vagy nagyon hülye, vagy lesz@rja, hogy tönkrevágja-e az edényeidet.

Döntsd el melyik a jobb.

2012. nov. 28. 16:35
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem, nem direkt tette, csak lustaságból, mert elfogyott a tiszta edény és nem volt kedve mosogatni. :(

Igen, amúgy tudja, hogy hogyan kell velük bánni és azt is, hogy még vártam a felavatásukra.

2012. nov. 28. 16:38
 8/23 anonim ***** válasza:
79%
Nos ezek fényében én akkor bocsátanék meg neki, ha szépen venne helyettük másikat. Ha szerinte ez "csak néhány edény", akkor vegye csak meg őket...
2012. nov. 28. 16:43
 9/23 anonim ***** válasza:
58%
Bocsánatkérés mindenképp kijárt volna. Az azért baj, ha nem tette meg. Persze nyilván te is tudod, hogy nem direkt csinálta, gondolom ennek megfelelően "nem szedted le a fejét".
2012. nov. 28. 17:11
 10/23 anonim ***** válasza:
56%

Bocsánatkérés?

Ne haragudj, de az én férjem nem állna a lábán, ha ilyet csinálna, és pluszba csak vonogatná a vállát. Ha szerinte csak felesleges kiakadni néhány edény miatt, azon nyomban küldeném a boltba, hogy vegye meg őket.

Egyébként is megvetetném vele, ha ilyet csinálna, én sem karistolom össze az ő kocsiját.

Mik vannak, b@sszus...

2012. nov. 28. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!