Én vagyok túlérzékeny vagy ebben az esetben legalább egy bocsánatkérés elvárható lenne?
szerintem azért érthető, hogy miért borultál ki...
de beszéld meg vele nyugodtan, mert biztosan nem direkt csinálta!
Hát egy bocsánatkérés elvárható lenne.
Azért akármennyire is csak tárgyak, nekem is felmegy a pumpa, mikor józan paraszti ésszel kéne gondolkodni, meg nem úgy bánni a dolgokkal, mint egy 5 éves és semmi baj nem lenne, de áááá az sem megy. Ráadásul ajándék volt, és nem úgy álltok, hogy csak úgy megveheted megint.
Szerintem a minimum az lenne, hogy esedezik a bocsánatodért.
Tudott róla hogy csak karácsonykor akarod majd használni és hogy nem szabad fémmel hozzájuk érni?
Ha nem, akkor én megelégednék egy szimpla bocsánatkéréssel.
Nem hiszem hogy direkt csinálta volna, és azt sem hiszem hogy örült volna a történteknek.
Persze hogy ki vagy akadva, de előfordul.
A 21. században van még olyan civilizált, min. 8 általánost végzett felnőtt ember, aki fém merőkanalat használ teflonos edényhez?
Hát vagy nagyon hülye, vagy lesz@rja, hogy tönkrevágja-e az edényeidet.
Döntsd el melyik a jobb.
Nem, nem direkt tette, csak lustaságból, mert elfogyott a tiszta edény és nem volt kedve mosogatni. :(
Igen, amúgy tudja, hogy hogyan kell velük bánni és azt is, hogy még vártam a felavatásukra.
Bocsánatkérés?
Ne haragudj, de az én férjem nem állna a lábán, ha ilyet csinálna, és pluszba csak vonogatná a vállát. Ha szerinte csak felesleges kiakadni néhány edény miatt, azon nyomban küldeném a boltba, hogy vegye meg őket.
Egyébként is megvetetném vele, ha ilyet csinálna, én sem karistolom össze az ő kocsiját.
Mik vannak, b@sszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!