Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiabáltál már stressz miatt...

Kiabáltál már stressz miatt családtaggal, baráttal, olyasvalakivel, akivel nagyon nem akartál? Bocsánatkérés, vagy mi követte, hogyan tetted jóvá?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Számtalanszor előfordult már. Igen, bocsánatot kértem, de olyan is volt, hogy nem, mert tudta az illető, hogy nem rá haragszom és fel sem vette.

2012. szept. 28. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze, ez ,majdnem minden emberrel előfordul.
2012. szept. 28. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem minden családban előfordul, csak 2 dologra kell figyelni:

1. bocsánatot kell kérni, és tisztázni, hogy nem haragszol rájuk, csak mérges voltál

2. legközelebb próbáld magad kontrollálni

2012. szept. 28. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Nincs olyan család ahol ne lett volna ilyen

Nálunk is volt, nem foglalkoztatott különösebben ha ordítoztam, ha ilyet csinálok/tam az okkal történt

20/F

2012. szept. 28. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, elő szokott sajnos fordulni, mert elég hirtelenharagú vagyok, viszont azonnal vissza is veszek és bocsánatot szoktam kérni. A Családtagjaim és Barátok is tudják, hogy nem kell mindig komolyan venni és ezért nem veszik fel, csak ha tényleg okkal voltam mérges.
2012. szept. 28. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Ó, én így teszem tönkre sorra az emberi kapcsolataimat! :( Egy idő után már nem segít a bocsánatkérés. Igyekszem változtatni.
2012. szept. 28. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos velem is előfordul.Tényleg nagyon fontos, hogy a bocsánatkérés ne maradjon el.A nagypapámtól nem tudtam már bocsánatot kérni, mert nemsokkal rá meghalt.A mai apigsem tudom megbocsájtani magamnak.
2012. szept. 28. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:

azért a társunknál óvatosan a bocsánatkéréssel..

én volt, hogy hisztis voltam, de mondtama páromnak ne vegye magára, csak gáz volt a suliban, meg nyűgös vagyok meg minden összejött

erre kikelve leszidott, hogy én miért rajta vezetem le ha bajom van. és kiabálva számonkért. legközelebbi esetben meg már kapásból ezzel támadt. szóval óvatosan az emberekkel...

2012. szept. 29. 00:31
 9/9 Csaponane válasza:
Az én Apám 56 évesen üvöltözik velem rendszeresen, és ok nélkül. Már megkértem szépen, hogy ne csinálja ezt, de egyszerűen mintha a falnak beszélnék. Ráadásul éppen babát várok, amit viszont nem igen vesz figyelembe. Ami a történet alapja, hogy Anyukám haldoklik, és persze nekem ugyan úgy fáj! De hát az üvöltözés mit old meg? Jobb lesz neki, vagy Anyumnak, vagy nekem? Szóval tanácstalan vagyok. Pedig orvosi segítségre szorulna, de képtelenség, hogy megbeszéljem vele. :(
2012. szept. 30. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!