Kiabáltál már stressz miatt családtaggal, baráttal, olyasvalakivel, akivel nagyon nem akartál? Bocsánatkérés, vagy mi követte, hogyan tetted jóvá?
Szia!
Számtalanszor előfordult már. Igen, bocsánatot kértem, de olyan is volt, hogy nem, mert tudta az illető, hogy nem rá haragszom és fel sem vette.
Szerintem minden családban előfordul, csak 2 dologra kell figyelni:
1. bocsánatot kell kérni, és tisztázni, hogy nem haragszol rájuk, csak mérges voltál
2. legközelebb próbáld magad kontrollálni
Nincs olyan család ahol ne lett volna ilyen
Nálunk is volt, nem foglalkoztatott különösebben ha ordítoztam, ha ilyet csinálok/tam az okkal történt
20/F
azért a társunknál óvatosan a bocsánatkéréssel..
én volt, hogy hisztis voltam, de mondtama páromnak ne vegye magára, csak gáz volt a suliban, meg nyűgös vagyok meg minden összejött
erre kikelve leszidott, hogy én miért rajta vezetem le ha bajom van. és kiabálva számonkért. legközelebbi esetben meg már kapásból ezzel támadt. szóval óvatosan az emberekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!