Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A stressz miatt feszült...

A stressz miatt feszült vagyok mostanában, egyedüllétre lenne szükségem de a párom ezt nem érti. Nem szeretném rajta sem kitölteni az egészet, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egymás után zajlanak a dolgok, nem túl pozitvak, de elfogadom, hogy ez most egy ilyen időszak. De attól még megvisel, és stresszes vagyok. És ilyenkor van, hogy érzékenyebben érintenek dolgok, az ő részéről is, amik felett normál esetben csak elsiklanék (apró piszkálódások pl, vagy ha megszid, ilyenkor sokkal érzékenyebben reagálok). A dolgokat is, amik zavarnak benne, nehezebben tolerálom (kompromisszumképességem csökken az adott pillanatban). Vagy van, hogy épp hullafáradt vagyok, rossz kedvű, akkor odajön és nyaggat.. én pedig próbálom tűrni, de érzem, hogy rövid a kanóc és bombarobbanás lesz. Na ezeken lenne jó változtatni, de nem tudom hogy, mert eleve kicsit hevesebb természetű vagyok, amit igyekszem elnyomni de ilyenkor ez sem megy olyan jól.
2012. aug. 7. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne nyomd el,hanem beszélj vele őszintén.Az néha csodákra képes.
2012. aug. 7. 20:08
 2/4 anonim válasza:
Nem tudtok kimozdulni 1-2 napra? Velünk is történt ilyen többször, az mindig segített. Arra az időre mintha megszűntek volna a problémák. Ha erre nincs lehetőségetek én is azt javaslom, hogy beszélgessetek és mondd el neki, hogy mi bánt.
2012. aug. 7. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért nem mondod meg neki, hogy most szeretnél egy kicsit egyedül lenni.

Fogod magad és beülsz az egyik szobába egy mp3-al. Biztos megérti, de persze azért el kellene mondani neki is hogy miért van szükséged erre.

2012. aug. 7. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem érti meg, ha mondom, hogy fáradt vagyok, vagy most nem alkalmas. Azt gondolja, hogy nem is akarok vele törődni, elhanyagolom, de nem így van, csak ez ilyen állapot.
2012. aug. 7. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!