Férjem lelkiterrorban tart. Vagy én tévedek? ( bovebben lennt)
Egy fontos magàncègnek dolgozik, èn mèg tanulok..màr csak 2 vizsgàm hiànyzik..A mai eset: minden nap elmegyek vele mindenhova ahova a munkàja miatt kell mikozben ordìtozik velem mert ideges az ido fogyta miatt, az osszes rendezvènyen segìtek amiben èpp kell. Tegnap megbeszèltuk h mivel ma neki amùgy is teljes mèrtèkben kell dolgoznia ès ideges lenne, teljesen blokkolt a munka miatt nincs èrtelme h èn egyedul az irodàban ucsorogjek, semmi gond ha most az egyszer itthon maradok tanulni mivel holnaptòl ènis dolgozom a vizsgàm pedig hètfon van...Ma rreggel 1000 szer mondtam neki menj, keljunk fel...semmi. Aztàn felkel ès ahogy megbeszèltuk tegnap maradok tanulni, erre ideges lesz, ignoràl, nem bùcsùzik el tolem, h mekkora szemèt vagyok h nem megyek vele, lefut a lèpcson kinyom a telefonon mert sietnie kell (addig nem kellett), majd visszahìvom ès h mekkora kocsog vagyok, mert ha bàrmire szuksège van tudja h èn megteszem ( addig azt mondta h hagy tanulni semmi szìvessèget nem kèr tolem), de most legalàbb tudja, h nem szàmìthat senkire. én csak arra kellek h ott legyek..mert az neki jò kozèrzetet ad, akkor is ha lehet le se jon az irodàba vagy ha igen akkor ideges..de èn legyek oda bezàrva ès nem èrdekli hogyan de a stressz kozepette tanuljak.
ès most mèg itthon is nehezen tanulok mert lelkiismeretfurdalàsom van, h hogy tehettem mikor a legfontosabb rendezvèny amit valaha csinàlt...ez mindig ìgy megy,,nem bìrom màr...nekem is van èletem!! Nem èlhetem mindig az ovèt!!
Azért el ne válj :)))
Beszéld meg vele de ne most, hanem ha kicsit megnyugodott ő is, kevesebb rajta a nyomás.
Az nem jó ha a streaaz által keltett feszültséget rajtad vezeti le, ezt tényleg meg kell beszélnetek.
De csak okosan, te is akkor beszélj majd róla ha már nyugodtan és tárgyilagosan meg tudod oldani.
Amúgy igazad van, de egy kapcsolatban ez mit sem számít.
Ha továbbra sem oldódna meg a probléma (megbeszélés után) akkor kérd meg hogy menjen el szakemberhez aki tud segíteni neki az állandó idegeskedést leküzdeni - az ő érdekében.
"és nem fog javulni sosem " :)
Amivel nem foglalkozunk, elhanyagoljuk, az tönkremegy vagy úgy marad.
Amivel törődünk, gondozzuk az fejlődni fog, kivirágzik.
Mindenki saját sorsának kovácsa, soha nincs az életben olyan hogy mert Ő a hibás.
Minden oknak van okozata és minden okozatnak oka.
Egy kapcsolat pedig társas játék, nem egyedül játszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!