Férjem lelkiterrorban tart. Vagy én tévedek? ( bovebben lennt)
Egy fontos magàncègnek dolgozik, èn mèg tanulok..màr csak 2 vizsgàm hiànyzik..A mai eset: minden nap elmegyek vele mindenhova ahova a munkàja miatt kell mikozben ordìtozik velem mert ideges az ido fogyta miatt, az osszes rendezvènyen segìtek amiben èpp kell. Tegnap megbeszèltuk h mivel ma neki amùgy is teljes mèrtèkben kell dolgoznia ès ideges lenne, teljesen blokkolt a munka miatt nincs èrtelme h èn egyedul az irodàban ucsorogjek, semmi gond ha most az egyszer itthon maradok tanulni mivel holnaptòl ènis dolgozom a vizsgàm pedig hètfon van...Ma rreggel 1000 szer mondtam neki menj, keljunk fel...semmi. Aztàn felkel ès ahogy megbeszèltuk tegnap maradok tanulni, erre ideges lesz, ignoràl, nem bùcsùzik el tolem, h mekkora szemèt vagyok h nem megyek vele, lefut a lèpcson kinyom a telefonon mert sietnie kell (addig nem kellett), majd visszahìvom ès h mekkora kocsog vagyok, mert ha bàrmire szuksège van tudja h èn megteszem ( addig azt mondta h hagy tanulni semmi szìvessèget nem kèr tolem), de most legalàbb tudja, h nem szàmìthat senkire. én csak arra kellek h ott legyek..mert az neki jò kozèrzetet ad, akkor is ha lehet le se jon az irodàba vagy ha igen akkor ideges..de èn legyek oda bezàrva ès nem èrdekli hogyan de a stressz kozepette tanuljak.
ès most mèg itthon is nehezen tanulok mert lelkiismeretfurdalàsom van, h hogy tehettem mikor a legfontosabb rendezvèny amit valaha csinàlt...ez mindig ìgy megy,,nem bìrom màr...nekem is van èletem!! Nem èlhetem mindig az ovèt!!
Nehogy lelkiismeret furdalásod legyen, mert most neked van igazad. A "válj el" válaszolókra ne hallgass, ők nem láthatják át a helyzetet, mellesleg ha egy férfiben van valami hiba (pl. a munkája miatt stresszes, ebben az esetben), mindenkinek az első két szava az, hogy válj el.
Én azt tanácsolom, hogy ne törődj vele, mert ha komolyabbra is fordul a helyzet, te fogod hordani a nadrágot, és rá is fog döbbenni, hogy itt most ő a hibás.
Az egyik -válj el- hozzászolo vagyok. Az ilyen agresszív emberek rakják meg idovel a feleséguket, utik agyba fobe. Minenkinek van stressz az életében, de ne már rajtad vezesse le a dolgokat a munkája miatt. Nekunk is vannak gondjaink, de mi meg szoktud egymással beszélni, nem terrorizálni a másikat. Szerintem o ilyen fajta és nem is változik.
egy feleség
10/10
Nem tudom, hogy neked miben nyilvánul meg az agresszivitás, de ez nem az. Ez sértődés. Ebben nem volt semmi agresszív.
Ez egy olyan ember akinek ha felmegy a "pumpa" a fejében akkor elenged egy sallert és akkor kell majd elválnod amikor megüt...Sajnos az a baj szerintem,hogy nem lépsz fel ellene keményebben és látja rajtad,hogy befolyásolhat minden téren így persze,hogy rajtad tölt ki mindent,hiszen te úgysem szólsz vissza neki keményen,pedig az kellene! Ne hagyd magad,de amikor pofont kapsz akkor szerintem válj is el,de ameddig meg tudod beszélni vele addig ne...
Richárd voltam,
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!