Ti mennyire számíthattok a családotokra?
Nekem nagyon korán meghaltak a szüleim.
A távolabbi rokonokkal a kapcsolatom megszakadt, csak magamra és a páromra számíthatok.
Nálunk mindenki számíthat mindenkire, legyen az unokatesó, akivel évente párszor találkozunk, vagy Floridában élő rokon. :)
Also, wir haben eine gute Familie. :)
-Nagyszülők : már régen nem élnek (sajnos)
: Szülők: Anyám meghalt nem is olyan régen, Apám él, tartjuk is a kapcsolatot, de 18 éves korom óta nem számíthattam rájuk.
Unokatestvérek: Sok van de soha egyikre sem lehet számítani. Igazából ha nem lenne facebook akkor azt se tudnánk egymásról hogy élünk-e még.. A facebookon be vannak jelölve hogy rokonok, de csak ennyi..Túl messze vannak, így nem is igazán tartjuk a kapcsolatot.
Testvérek: Van 2 lány testvérem. Őrájuk 100%-ban számíthatok bármire. Ha kell segítenek, ha kell rohannak hozzám, hogy mellettem legyenek. Rám is számíthatnak amíg csak élek..
A felsoroltakra nem nagyon. Saját magukkal foglalkoznak, persze nekem 'foglalkozni kell' velük, de ugyanazt nem kapom vissza.
A szüleimre számíthatok bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!