Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire számíthattok a...

Ti mennyire számíthattok a családotokra?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 22:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon korán meghaltak a szüleim.

A távolabbi rokonokkal a kapcsolatom megszakadt, csak magamra és a páromra számíthatok.

2012. nov. 27. 22:53
 12/31 anonim ***** válasza:
Azt hittem, teljesen számíthatok a szüleimre, de mióta rám kényszeritették a hülye álmaikat, már inkább nem mondok nekik semmit.
2012. nov. 27. 22:57
 13/31 anonim ***** válasza:
Anyukámra. Másra sajnos nem számíthatok.
2012. nov. 27. 22:57
 14/31 anonim ***** válasza:
A szűkebb családra 100%-ig és azért ha nagy szükség van rá, a tágabb családi kör is minden további nélkül segít.
2012. nov. 27. 22:58
 15/31 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk mindenki számíthat mindenkire, legyen az unokatesó, akivel évente párszor találkozunk, vagy Floridában élő rokon. :)

Also, wir haben eine gute Familie. :)

2012. nov. 27. 22:58
 16/31 anonim ***** válasza:

-Nagyszülők : már régen nem élnek (sajnos)

: Szülők: Anyám meghalt nem is olyan régen, Apám él, tartjuk is a kapcsolatot, de 18 éves korom óta nem számíthattam rájuk.

Unokatestvérek: Sok van de soha egyikre sem lehet számítani. Igazából ha nem lenne facebook akkor azt se tudnánk egymásról hogy élünk-e még.. A facebookon be vannak jelölve hogy rokonok, de csak ennyi..Túl messze vannak, így nem is igazán tartjuk a kapcsolatot.

Testvérek: Van 2 lány testvérem. Őrájuk 100%-ban számíthatok bármire. Ha kell segítenek, ha kell rohannak hozzám, hogy mellettem legyenek. Rám is számíthatnak amíg csak élek..

2012. nov. 27. 23:21
 17/31 anonim ***** válasza:
Én csak édesanyámra számíthatok.
2012. nov. 27. 23:27
 18/31 anonim ***** válasza:
Csak apám van és semennyire. (alkesz)
2012. nov. 27. 23:28
 19/31 anonim ***** válasza:
Én nagyon sajnálom azokat akik csak 1 személyt írtak:-((.És irigyelem azokat akiknek tényleg jó családi köre van,nem is tudjátok milyen kincsetek van!
2012. nov. 27. 23:35
 20/31 anonim ***** válasza:

A felsoroltakra nem nagyon. Saját magukkal foglalkoznak, persze nekem 'foglalkozni kell' velük, de ugyanazt nem kapom vissza.

A szüleimre számíthatok bármikor.

2012. nov. 27. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!