Ti mennyire számíthattok a családotokra?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 22:39
1/31 A kérdező kommentje:
Úgy alles zusammen papa,mama,unokatesó,nagynéni nagybácsi stb...
2012. nov. 27. 22:40
2/31 anonim válasza:
maximálisan. Az unokatesóim egy részével csak évente kb 4szer látjuk egymást, mégis ha szükségem van rájuk segítenek(felhívom random mert kell egy infó, vagy valamiben segítség amiben ők bensősök). A szűk családom is 100%ig mellettem van. nagyon szerencsém van a családommal, és természetesen én is kész vagyok bármire értük
3/31 anonim válasza:
Inkább csak a szűk családra,de rájuk 100%-ig.
4/31 anonim válasza:
Felsorolásod pont találó egyetlen ilyen rokonnal sem rendelkezek. Szűk családra számíthatok.
5/31 anonim válasza:
Én édesanyámra számíthatok csak.A tesóm és apám is egy féreg.Az unokatestvéreim vidéken élnek,nem nagyon ismerem őket.
6/31 A kérdező kommentje:
Szűlőket direkt nem írtam és a testvéreket mert arra úgy nagyjából számíthatnak az emberek de adódnak esetek amikor más család tag segítségére lenne szükség...
Csak azért kérdezem mert az ével alatt unkotesó,nagynéni,bagybácsi számtalanszor kért tőlünk kisebb nagyob segítséget,ha mi kértünk vagy nem kaptunk vagy egyszerűen vissza lett utasítva.Pedig ők az évek alatt jó sok segítség kérést flehalmoztak...
2012. nov. 27. 22:50
7/31 anonim válasza:
Mindenkire 100%-ig szamithatok, barmirol is legyen szo.
De azert ennek is meg van a hatranya! Sajnos bele szolnak egymas eletebe, es ez azert eleg rossz.
8/31 A kérdező kommentje:
*nagyobb
2012. nov. 27. 22:50
9/31 A kérdező kommentje:
Vagy ha segítettek akkor nagy ímmel ámmal vita és pofa vágás közepette...nem pénzről van szó temészetesen..
2012. nov. 27. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!