Mennyit segit a férjetek házimunkában, gyereknevelésben? Mennyire számithattok rá?
Nálunk mindent megcsinálna, de van néhány dolog, amihez én nem engedem. Tiltott területe: mosás, wc sikálás, virágöntözés, vasalás. Főzni nem nagyon szokott, de nem jönne zavarba, ha elmondás, szakácskönyv alapján kéne valamit megcsinálnia.
A gyerekeket a kakis pelusból (ha itthon van) ő rendezi le, mert én öklendezem :)
A portörlés kizárólagos feladata, mert nekem porallergiám van.
Mi ugyan már nem vagyunk friss házasok (7 éve élünk együtt), ezek folyamatosan alakultak ki.
Nekem semmit :(((
Talán az elején rontottam el,mert mindent én csináltam szó nélkül :(((
Nálunk a porszívózás az az ő reszortja , ha én melózok ő van itthon néha fel is mos ahol kell,pl.konyha,előszoba esetenként el is mosogat.
Mosni is szokott ha nagyon sürgős neki és én nem vagyok itthon,meg virágot locsolni is szeret,azt ált.együtt csináljuk.
Ne mindent te csinálj,kérdezd meg nincs e kedve segíteni ha nincs akkor vedd rá.Pl.ő pucolja a krumplit te meg a húst vagy fordítva,amihez kedve van,mondhatod,hogy hamarabb kész leszel több idő jut egymásra:)
A gyereknevelésben próbáljátok meg ne egymás ellen hanem együtt nevelni őket,szeressétek őket, és az kialakul magától.
porszívózni nagyon tud, mosogatni is hajlandó néha, bevásárolni küldöm el (mindig kevesebbet költ), tereget, de a fürdő takarítására soha nem tudom majd rávenni
főzni is hajlandó, a két kedvenc kajáját :-)
Ja igen,főzni...:D
Melegszendvicset és pirítóst:D
De azt nagyon finoman!!
:D
mi egy éve vagyunk együtt... én intézem a konyhát,főzök,fürdőttakarítok.ő viszi le a szemetet,porszívóz és mos.
néha ha valamejikünk lusta,átvállaljuk egymástól.ő 29 én 17. megosztunk mindent. ő a fő pénzkereső,ugyhogy rám több marad,de nem baj,általában minden megvan csinálva,kivéve a mosogatást:) azt mindketten utálunk.
bevásárolni többet jár mint egy nő.
otthon állandóan a kertben van,nyáron úgy kell este berángatni,mindent megbarkácsol,kinnt és bennt egyaránt(a bátyja ellenben semmi ilyesmit nem csinál otthon)
bennt ha látja,hogy nem ére krá,vag el vagyok úszva,akkor felporszívóz,kitereget,
a gyerekeket felöltözteti,inkább a nagyobbat,
pelust cserél(nem kakist)
a boltban szó nélkül egyedül vesz nekem,betétet,köürömlakkott,hüvelykúpot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!