Asszonyok! Ti számíthattok a férjetek segítségére, ha megbetegedtek?
És ha igen, milyen formában?
6 évnyi házasság után kicsit kezd nekem furcsa lenni, hogyha lázas beteg vagyok is, igyekszik nem foglalkozni vele és ugyanazokat a dolgokat várná el tőlem, mintha egészséges lennék....csalódott vagyok, nem erre számítottam.
Másnál hogy van ez?
Nem vagyok férjnél, de volt, hogy munkahelyen elég rosszul voltam, mert nem volt nálam az asztmasraym. a főnököm előbb haza is engedett, egy kollegina kísért ki, láthatóan aggódtak értem. Párom dühösen annyit mondott, mikor köhögtem, hogy na ne játsszam magam... :S
Viszont apám és sok férfi kapcsán hallottam már, ha ők betegek, akkor a legkisebb náthában eljátsszák a haldoklót...
Én is mindig mindenben számíthatok rá! Lemegy boltba, kaját készít, mosogat, mos, kitereget.:) Gyógyszerért elmegy nekem, próbál a kedvemben járni, és egy rossz szava sincs, inkább kedvesebb ilyenkor.:)
Szerintem mutasd meg neki, hogy miket válaszoltak neked, hátha észhez tér!
Ilyenkor teljesen azt érzem, hogy már nem szeret :-(
Szerintem is az lenne normális, hogy legalább pihenni hagyna, de pl. eszébe sem jut, hogy ő menjen a gyerekekért egyedül az oviba. Inkább én lázasan. Jó nagy marha vagyok!
Szerencsémre az én férjem is nagyon figyelmes. Elkísér az orvoshoz, rohangál a patikába, teát főz, ellátja a háztartást, és babusgat. :)
A várandósságom alatt is ilyen gondoskodó volt, most is maximálisan segít mindenben a baba körül és a háztartásban is.
7 éve vagyunk együtt
persze, hogy számíthatok rá. főz,mos takarít, visz a dokihoz,a gyereket rendezi. Már nekem kell kidobnom,hogy hagyjon,nem kérek semmit.
De szerintem ez így természetes,én is megteszem neki fordított esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!