Asszonyok! Ti számíthattok a férjetek segítségére, ha megbetegedtek?
És ha igen, milyen formában?
6 évnyi házasság után kicsit kezd nekem furcsa lenni, hogyha lázas beteg vagyok is, igyekszik nem foglalkozni vele és ugyanazokat a dolgokat várná el tőlem, mintha egészséges lennék....csalódott vagyok, nem erre számítottam.
Másnál hogy van ez?
De...így gondolkodik egy Nő. A férfi meg úgy, hogy szól a Nő majd, ha baj van :)
Az én férjem is, ha látványosan rosszul érzem magam, akkor segít, amúgy meg azt mondja: "Nem vagyok gondolatolvasó, szóljál máskor és segítek" és tényleg...
Pont ezért egészítjük ki egymást. Nő érzelmi, a Férfi racionális
Nem csak ha beteg vagyok,hanem bármikor.
Mi alapból mindig együtt csináljuk a házimunkákat, az elintéznivalókat,igy ha megbetegszem,akkor rossz szava nincs hogy pár napig csak ő csinál bármit (persze nem annyit mint ketten,de ami fontos,azt megcsinálja egyedül is).
De péntektől pl végig fájt a talpam,hétvégén ahol dolgom volt vitt kocsival (ne én vezessek fájó lábbal,bár lehet a kocsit jobban féltette:D),de maszirozta többször is...most meg itthagyta nekem a kocsit,ne tömegközlekedjek
nem irigyellek,nekem fontos az ilyen törödés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!