Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Asszonyok! Ti számíthattok a...

Asszonyok! Ti számíthattok a férjetek segítségére, ha megbetegedtek?

Figyelt kérdés

És ha igen, milyen formában?

6 évnyi házasság után kicsit kezd nekem furcsa lenni, hogyha lázas beteg vagyok is, igyekszik nem foglalkozni vele és ugyanazokat a dolgokat várná el tőlem, mintha egészséges lennék....csalódott vagyok, nem erre számítottam.

Másnál hogy van ez?

2011. ápr. 29. 15:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%

De...így gondolkodik egy Nő. A férfi meg úgy, hogy szól a Nő majd, ha baj van :)

Az én férjem is, ha látványosan rosszul érzem magam, akkor segít, amúgy meg azt mondja: "Nem vagyok gondolatolvasó, szóljál máskor és segítek" és tényleg...

Pont ezért egészítjük ki egymást. Nő érzelmi, a Férfi racionális

2011. ápr. 29. 17:55
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
Nekem segít. Hoz borogatást, teát stb. El is mosogat.
2011. ápr. 29. 19:12
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem csak ha beteg vagyok,hanem bármikor.

Mi alapból mindig együtt csináljuk a házimunkákat, az elintéznivalókat,igy ha megbetegszem,akkor rossz szava nincs hogy pár napig csak ő csinál bármit (persze nem annyit mint ketten,de ami fontos,azt megcsinálja egyedül is).

De péntektől pl végig fájt a talpam,hétvégén ahol dolgom volt vitt kocsival (ne én vezessek fájó lábbal,bár lehet a kocsit jobban féltette:D),de maszirozta többször is...most meg itthagyta nekem a kocsit,ne tömegközlekedjek

nem irigyellek,nekem fontos az ilyen törödés is

2011. máj. 2. 06:54
 24/24 A kérdező kommentje:
Nekem is fontos lenne. Ilyenkor úgy érzem teljesen elhidegültünk :-(
2011. máj. 3. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!