Hogyan mondjam el a családomnak hogy a testemből élek? Elmondjam egyáltalán vagy sírba vigyem az én titkomat?
Egyszer úgyis minden kiderül, csak idő kérdése..
Amúgy meg a te döntésed volt, vállald érte a következményeket!
De lehet, hogy kamu a kérdés, már elég sok hasonló sztori van...
"Nem azért mert gyerekes vagyok
---->
"Kattints lécci a piros kezecskére, had aludjak jól=')
Köszönöööm:)"
"Lécci lécci erre is: D Lécci könyörgöm:)"
tényleg nem tűnik gyerekesnek.'
Tudod, az ilyenekkel így kell beszélni:) Meg kell őket kérni szépen, mert ha kicsit máshogy írod, már nem fogják felfogni, mert ahhoz nullák voltak,hogy tanuljanak, hát elmennek k*rvának, manapság menő:). Sőőt, lassan diplomát lehetne belőle osztogatni, hááát, milyen nő az aki nem akar prosti lenni.Jézusoooom van még olyan? Vigyázzatok mert akkor lepontoznak ám.
Nekem ebből ez jött le, érdekes,hogy sz-ros pelenkát nem szedne öregek alól, de egy hájas jó 58-60 éves fogatlan, gusztustalan, tömött zsebü embernek minden zokszó nélkül terpesztene.
Igazatok van, hogy járnak oda 20-21 körüli részegek is, mert ez manapság menő, dolgozunk, hogy eligyuk,elk*rvázzuk, aztán ott vagyunk a szemétdomb alján összehajtva valahol;). Életcél.
De állítani merem nem csak azok:).
Mindenkinek saját véleménye van, de ahogy én is megkapom másoktól, van jogom elmondani nekem is:).
59-vagyok!Nem írtam,hogy én ezt csinálom,de szerintem semmivel nem roszabb(gusztustalanabb) mit a szart szedni az öregek alól.
Mellesleg a luxusprostikhoz,nem fogatlan,büdös alkoholisták járnak,azok nem tudják megfizetni...
Én őszintén elmondtam a családomnak.mert tudtam ugy sem fog sokáig titok maradni.inkább tőlem tudják meg mint mästól.mikor megismertem a párom,a 3.találkozásnál le ültem vele és elmondtam neki.mi van ha össze veszel a pároddal és ő boszuból rohan és el mondja mindenkinek.az én volt párom ezt tette,de meg szivta mert mindenki tudta mit csináltam.
A párom elég jó fogadta a multam soha nem hozza fel.boldogok vagyun most várjuk az első babánkat.és nagyon örülök hogy nincs titkom előte.mindenkinek van hibája és multja.
Én a helyedben elmondanám,de ez a te döntésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!