Hogyan mondjam el a családomnak hogy a testemből élek? Elmondjam egyáltalán vagy sírba vigyem az én titkomat?
Lehet most lepontoznak.
De ilyen múlt után nem alapítanék családot, nem mennék férjhez, elbújnék: D.
Nem azért mert gyerekes vagyok, hanem mert a saját lelkiismeretemben az sem fér bele ha: Valaki komolyabban megdícsér, és mellette valaki mást szeretek.
Egyből eltöprengek, hogy Ő lehet ez miatt haragudna.
De mindenki más.
Viszont, nem mondd el szerintem (nem írom, úgy, hogy nem mondanám el, mert nem folyamodnék ilyenhez, annál többet ér a becsületem.!)mert tényleg csalódnának benned, ezután alig hiszem, hogy a jövőbeli párod, tudna rád úgynézni.
'Azt' amit megsimogat, megsimogatott pénzért más is'
Ha elmondod sokat, rengeteget fogsz veszíteni az értékedből.
Nekem szomszédom prosti, na hát, véleményem meg van róla, látszik, hogy azzal a 'helyes' kis arcával nem ment semmire.:) (csúnya mindenki szerint-->bár szerintem nem vészes,simán lehetne neki is szerelme, minden esélye meglett volna rá).
:) Hát te tudod, szerintem gondold át, te ismered magad:).
ma 19:56
Igen te már csak tudod hogyan működik.:)Semmit nem írtam arról hogyan működik.Nem hinném hogy vitáznom kellene itt bárkivel is erről.
"nem független nem lettél, mert most gazdag idegenek pénzétől függsz, akik köpnek rád, az egész társadalommal együtt"
Ebbe csak ott kötnék bele hogy a magyar lakosság kb 80%a, akik becsületes munkából élnek, keresnek annyit, hogy éhen épp nem halnak, napi 8 v több órát robotolnak akárhol a semmiért, rosszabb esetben van egy rakás hitelük, adósságuk... rájuk mit mondanál? Az a munkavállaló, aki alkalmazott, nem ugyanúgy függ a nála gazdagabb munkaadó pénzétől? Ez ugyanaz.
A kérdezőnek legalább volt annyi esze, hogy kilépett ebből az egész kakiból, és nagyot szakított, igaz megvolt az ára ennek is. Most meg tehet az egész cécóra, élhet, ahogy szeretne, teheti amit akar.
Hogy sokan erre irigykednek, hát, az egy dolog.
71%-os vagyok:
:'D Nem tudom,hogy itt sok-e a prosztii, vagy sok a sprosti védelmezezője, de nem értem mi annyira lepontozni való volt abban, hogy az én lelkiismeretem nem hagyná, hogy örömlány legyek.
Lehet kétkezű munkával nem sokra megyek,vagy kevesebbre, mint egy örömlány, de becsületesebbnek érzem magam:').
Elgondolkoztam, hogy ebbe a kategóriába JÉZUSOM, milyen emberek járnak:).
Nem azért mert nem ért velem egyet, félreértés ne essék, csak, mivel lepontoztatok, az jött, le, hogy szerintetek tökre klappol ha valaki örömlány és ebből keresi a 'kenyerét'. Közben még tapsoljanak a két kezű munkás emberek is, milyen tisztességesek:').
Kattints lécci a piros kezecskére, had aludjak jól=')
Köszönöööm:)
Pár óra tánccal többet kerestél, mint a "rendes" munkahelyeden egy év alatt, és hozzá is szoktál a jó pénzhez...
A családodban nem merült fel a kérdés, hogy hogyan szaladt meg neked ennyire? Kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!