Anya megcsalja apát, elmondjam neki?
Teljesen biztos, hogy megcsalja. Egész este, meg ma is ezen agyaltam, hogy elmondjam e apának.
17/L
Láttad?
Én nem mondanám el,anyukámmal beszélnék elöbb hogy valjon ö,ha nem én mondom el.
Miböl gondolod?
Abból, hogy tegnap hamarabb jöttem haza a suliból(11kor) mert rosszul lettem. Bejövök és a nappaliban a férfi(akit még életemben nem láttam) pont a nadrágját húzta fel, póló nem volt rajta, anya meg egy takarót kapott magára.
Miután a férfi elment, mondtam anyának, hogy ez így nagyon nem lesz okés, mondja meg apának(amúgy anya mindig vitázik apával, h apa milyen szemét), de azt mondta, hogy hallgatnom KELL erről.
9. vagyok.
Az én szüleim már nyugdíjasok, és pont nemrég mesélték el egymásnak a fiatalkori kalandjaikat. Most már csak nevetnek rajta, de lehet, hogy ha akkoriban bármelyik kiderült volna, akkor az öcsémmel nem egy szerető, összetartó, hanem egy kettészakadt családban nőttünk volna fel. Én örülök, hogy ezek a félrelépések titokban maradtak, amikor még fájdalmat okoztak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!