Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya megcsalja apát, elmondjam...

Anya megcsalja apát, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Teljesen biztos, hogy megcsalja. Egész este, meg ma is ezen agyaltam, hogy elmondjam e apának.

17/L

2012. szept. 22. 19:19
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
77%

ez most lehet erzeketlennek fog tunni, de nem annak szanom. eleg szomoru hogy ezt kellett latnia a lanynak. de az anyja nem RAKTA ra a terhet, sajnalatos modon igy alakult, egyebkent 17 eves, nem olyan kisgyerek mar aki nem bir elviselni egy kis lelki terhet. sajnos egy csalad sem tokeletes.

es lehet reszrehajlo vagyok mert nekem elvaltak a szuleim mikor 20 (!!) eves voltam. az addig egesz normalis csaladi hatterem tonkrement, allandoan en hallgattam hogy szidja egymast anyam meg apam, anyamnak lett egy semmirekello nem dolgozo baratja, apamnak meg egy gonosz venkisasszony baratnoje aki bekoltozott abba a hazba ahol felnottem es kiutalt onnan. most 26 vagyok, elmondhatom hogy kb nincs csaladom, legalabbis nem lenne hova hazamennem, elkoltoztem kulfoldre hogy ne is legyek resze ennek az egesznek. szoval az en szemszogembol ha ezen mult volna hogy befogom-e a szam vagy nem... de nekem nem ezen mult. meg inkabb viselnem a lelki terhet hogy megtudtam hogy anyam micsinalt mint hogy ne legyen csaladom.

2012. szept. 22. 20:38
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem a fenét nem tette rá. "Hallgatnod kell róla". Meg nem mond neki semmit.

Az pedig hülyeség, hogy ennyit el tud viselni. Mindenki másképp van programozva, én nem bírnám elviselni és nem érdekelne anyám érzelemvilága.

Ez fog csúnyán hangzani, de ha arra volt esze, hogy mással feküdjön le, akkor arra is legyen, hogy hogy magyarázza ki apámnak.

Viszont ez én vagyok és az én családomhoz viszonyítottam, a kérdező más, én ezért is nem adok neki tanácsot, hogy elmondja vagy sem.

2012. szept. 22. 20:43
 33/53 anonim ***** válasza:
95%
hat itt nem az anyja erzelemvilaga a tet. hanem az apjae is, meg az egesz csalad a tet. sot a sajat elete is, mert ha itt most valas lesz, raadasul megcsalas miatt, ott bizony lesz veszekedes, es annak a lany nagyon meg fogja inni a levet, sokkal kulonb lelki terhek fognak jonni mint ez az egy.
2012. szept. 22. 20:52
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy feltevés.

A másik hogy nem mondja el, kiderül és akkor az is kiderül talán, hogy ő tudta.

Szóval ez egy iszonyú nehéz kérdés, fogalmam sincs a kérdező esetében mi lenne a helyes.

2012. szept. 22. 20:53
 35/53 anonim ***** válasza:
amugy meg akkor jar a legjobban ha nem hallgat senkire hanem azt teszi amit o tart helyesnek. es igy ha rosszul dont, a sajat hibajaert fogja a felelosseget vallalni, nem masok hulye tanacsaiert. ha meg jol dont, akkor ugy a legjobb. ez a felnotte valas utja.
2012. szept. 22. 20:56
 36/53 anonim ***** válasza:
A helyedben behivnam anyumat a szobamba vagy vmi nyugis helyre ahol csak mi 2-en vagyunk es nyugodtan megbeszelhettitek. Eleinte jo lenne tisztazni a jatekszabalyokat, nagyon nincs abban a helyzetben, h meg engem fenyegessen, h ha nem hallgatok mit tudom en milyen kovetkezmenyei lesznek. 17 eves vagy, szoval mar kezded erteni a dolgokat, nem egy 10 eves kislany vagy mar. Kerdezd meg miert tette, az ilyesmire nem igazan van mentseg, de hatha lesz vmi ertelmes magyarazata ami legalabb "enyhito korulmenynek" szamithat. Utana probalj merlegelni, ha nem hajlando veled beszelni, vagy csak marhasagokat hordana ossze menj apadhoz, de ha van valami normalis magyarazata, es persze megigeri, h ennek nem lesz parja, akk ha a lelkiismereted megengedi ne mond el apadnak.
2012. szept. 22. 21:06
 37/53 anonim ***** válasza:
46%

Nem mondanám el..17 évesen ennyi teher belefér a lelkébe..

Nem látunk bele a család életébe...Ha leül beszélni az anyjával, mit tud meg? jót nem..Ha egy kapcsolatba belefér egy harmadik, ott nem biztos hogy tragédia van..csak igy alakult..Egy kb 20 éves házasság is nagyon meg tud fakulni,de azért még lehet szeretet.csak ellaposodott a szex..

Egy 40-50 éves nőnek is lehetnek szexuális igényei,amit nem a lányommal beszélnék meg....

Fiatalabban könnyebb dobni valakit, ha nem jó a szex..de ne vessük már meg az anyát se,mert nem ismerjük apuci teljesitményét..

Nem azt mondom, hogy piros pont..de nem kell máglyára küldeni sem...

2012. szept. 23. 05:43
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Rendben van, hogy valaki nem a lányával beszéli meg a szexuális igényeit, de amikor a lánya tanúja egy ilyen átverésnek, akkor a minimum a magyarázat.

És az én lelkem nem bírna ekkora terhet. Hazudni annak, akit a világon mindennél jobban szeretek? Ilyet kérni hatalmas pofátlanság.

Aztán mondtam, a kérdező nem én vagyok, mindenki más.

2012. szept. 23. 09:47
 39/53 A kérdező kommentje:

Anyával ma reggel is próbáltam beszélni erről, de megint azt mondta, hogy nem hajlandó erről témát nyitni és felejtsem el, de nem megy. Ha anyára nézek, egy hazug nőt látok, apát meg inkább kerülöm.

Sokan kérdezték privát levélben, hogy milyen amúgy a családi háttér.

4-en élünk. Anya, apa, én meg az öcsém. Elmúlt 2-3 évben nagyon sokat vitáznak a szüleim, de leginkább anya kezdi a balhékat. Folyton szidja apát, hogy egy semmirekellő, lusta, haszontalan, bunkó ember. Mindig azt mondja, hogy apa nem csinál semmit, és már csomószor végig kellett hallgatnom, ahogy nekem szidta, amikor apa nem volt itthon. Annyi a gond, hogy apa nem rossz ember. Anya annak állítja be, közben meg nem az. Hazajön a munkából délután, csinál vacsorát nekünk, és igenis rendet tart maga körül, utána pedig(vacsi után) tévézik, de ez oké. Anya hazajön a munkából(apa 5ig dolgozik, anya 2ig), hetente egyszer csinál ebédet. Soha nem láttam még takarítani, mindig csak annyi, hogy engem meg öcsit befog, hogy ezt meg azt csináljuk, ő pedig egy ronggyal a kezében jön utánunk és figyel minket. Utána(fél óra séta után a házban) ledől pihenni, mert ő elfáradt. Aztán mikor apa hazajön, vacsit csinál és tv-zik mindig leszidja, hogy milyen lusta. Közben meg ő 3tól fekszik.

Ja, meg nagyon sokat hallottam anyától, hogy "Apát aljas gazember, tuti megcsal, csak tudjam meg kivel! F_szánál fogva akasztom fel!"

Szóval ezért is sajnálom apát, de anyától meg kicsikét tartok. Igaz 17 vagyok, de azért még kéne némi szülői támogatás. Apát ismerve ő összetörne, anya meg kitagadna. Öcsém meg nem értene semmit az egészből. Már ő is faggat, hogy mi a bajom.

2012. szept. 23. 10:35
 40/53 anonim ***** válasza:
73%

El kellene mondani Apának. Ha kell akkor mielőtt Apa hazajön csak mondj annyit Anyudnak, h elmondod avagy elmondjam én? És ennek fejében döntesz!

Apa hazajön odamész köszönsz Neki és jó hangosan mondod, hogy Anyukád nagyon szeretne Neki mondani valamit egy másik pasiról akit egyik nap itt láttál. Ha Anyud nem mond semmit vagy elkezd habogni akkor meg egyszerűen megmondod, h a pasast félmeztelenül láttad itt és itt, de véletlenül éppen megzavartad a nadrágja begombolásában. Többit bízd rájuk.

Sok erőt hozzá, ha egyszer belekezdesz menni fog!

2012. szept. 23. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!