Anya megcsalja apát, elmondjam neki?
Teljesen biztos, hogy megcsalja. Egész este, meg ma is ezen agyaltam, hogy elmondjam e apának.
17/L
19:58-as vagyok.
Azt szeretném kihozni a mondandómból, hogy úgy érezném, mintha én is hazudnék.
23.
Itt nem az anya lelki békéjéről van csak szó, hanem az egész család sorsáról. Mielőtt a kislány heveskedik, nem árt elgondolkoznia azon, akarja-e, hogy a szülei esetleg különköltözzenek, elváljanak.
gondold vegig a lehetseges kovetkezmenyeket.
de. en abban az egy esetben mondanam el, ha ugy ereznem hogy apukam egy rendes ember es nem ezt erdemli, viszont nem is fog osszeroppanni attol amit hallani fog.
attol hogy anyukad hibazott meg az anyukad marad, en a helyedben nem szolnek ebbe bele megmondom oszinten. tobb rossz tud tortenni ha elmondod mintha titok marad.
eleg rossz helyzet, plane hogy a csaladodban tortenik ez, de szerintem ennyit meg elbir a lelkiismereted. aludj ra par napot meg amugy szerintem, es ha nem tudsz nyugodni a dologtol mondd meg anyukadnak hogy ezt meg kell beszeljetek mindenkepp akkor is ha szegyelli mert annyira bantja a lelked hogy azon is gondolkoztal h elmondod apukadnak.
"Az én szüleim már nyugdíjasok, és pont nemrég mesélték el egymásnak a fiatalkori kalandjaikat. Most már csak nevetnek rajta, de lehet, hogy ha akkoriban bármelyik kiderült volna, akkor az öcsémmel nem egy szerető, összetartó, hanem egy kettészakadt családban nőttünk volna fel. Én örülök, hogy ezek a félrelépések titokban maradtak, amikor még fájdalmat okoztak volna."
Aha, tényleg jobb egy hazug közösségben élni tudatlanul... Ha a szüleidnek ez megérte, gratulálok nekik!
Könnyű azt mondani, hogy szóljon bele meg nem az ő dolga. Nem a francokat, a saját szemével látta és tagja a családnak,ráadásul titkolóznia kell az apja előtt és anyja még csak meg sem próbálta megmagyarázni.
Hibázott, mert megcsalta a férjét, de azt minek neveznétek, hogy ezt a terhet a gyerekére rakta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!